Thread: Firefox 4
View Single Post
Old 03-24-2011, 16:59
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Viszont amúgy nem csúnya, és végre a cookie-kat se felejti el önhatalmúlag becsukás után. Úgy néz ki rájöttek, hogy az a koncepció nem volt az igazi, és visszatértek ahhoz a működési elvhez, amit régebben használtak.

Most már csak a memóriahasználatára vagyok kíváncsi hosszabb futás mellett.

Tulajdonképp meg lehet ezt szokni, ha azzal nem száll el.
Há nemtom ...
Nekem sütit eddig sosem felejtett, az indulási idő 8 tabbal (ebben vannak agyonscriptezett és agyonflashelt lapok is) ~15 másodperc.
Most 3 ablak van nyitva, 8, 10 és 3 darab tabbal (+letöltő ablak, amiben éppen csorog lefelé 5 nagyobb méretű fájl), 7 extension van telepítve (ebből kettőt kukázni fogok mert nem használom) és így eszik 242MB RAM-ot.
Persze ez még a 3.6-os ... de kíváncsi leszek a 4-es verzióra. Nem hinném, hogy rosszabb lenne
Melóhelyen is 3.6 van még és 2 ablak mindig meg van nyitva, lassan két hete folyamatosan. De így sem szállt el a memóriafoglalás.

Játszottam picit. Hozzányitottam a 3. ablakban a 3 tabhoz még hármat, a foglalás felszaladt 450MB-ig, majd 5 másodpercen belül visszaállt 265MB-ra.
Gyorsan megnyitottam még 10 tabot, foglalás felszaladt 280MB-ra, majd visszaállt 250MB-ra. Érdekes

Last edited by Csokibácsi; 03-24-2011 at 17:12..
Reply With Quote