Thread: IC fórum
View Single Post
Old 03-18-2011, 23:15
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Kedves Pool!

Quote:
Originally Posted by Pool View Post
Ebben tulajdonképpen mi a játék?
Szerepjáték. Nem nagyon bonyolítanám túl. Sok információ található meg a weboldalon.

Quote:
Miért másolod ide, ha van neki saját oldala?
Ez valamiféle reklám szeretne lenni, de mindenképpen hasznos azoknak, akik időrendi sorrendben szívesen olvasgatnak ilyen kisebb történeteket, viszont nem szeretnének regisztrálni az oldalon.

Quote:
Ki írja, amit bemásolsz?
Ahogy az írva vagyon az általad (is) felbolygatott témában, nem kézzel másolgatom be, hanem automatikusan rakódik be. Ami pedig megjelenik, az oldalon játszó játékosok írják.

Quote:
Röviden mi is a játék célja?
A játék célja a szórakozás, leginkább. Tudom, közhely...
Van egy karaktered, amit irányítasz (és csak azt), leírod, hogy mit mond, gondol, érez, hogy viszonyul másokhoz, miket tesz, stb. Erre reagál egy másik játékos a saját karakterével, és így tovább. Tulajdonképpen egy lassú folyású szerepjáték, írott formában.

Quote:
A lefelé ujjak helyett inkább tömören leírhatnád ennek az egész "játék"-nak a lényegét...
Engem arra a könyvemre emlékeztet, ahol lapozgatni kellett össze-vissza, ha jobbra/balra akartál menni, támadni akartál/nem stb...
A lefelé ujjak helyett... előtt, sokkal, már leírtam, hogy mi ez a játék. Ebben a témában is találsz róla infót, de leginkább a weboldalon tudsz kutakodni, aminek a linkje szerencsésre minden, a másik témában lévő hozzászólásban (az elején) megtalálható.

Egyébként valamilyen értelemben tényleg hasonlít a lapozgatós könyvekre, a különbség annyi, hogy itt Te, és a többi játékos írja meg magát a könyvet. Bizonyos értelemben ezáltal kötöttebb a játék, de a legtöbb értelemben sokkal szabadabb (pl. Te magad is alakíthatod a történetet, befolyásolhatsz másokat a saját cselekedeteiddel, továbbá nincsen kockadobás, meg hasonlók.)

Remélem minden kérdésedet megválaszoltam.

Last edited by Dus; 03-18-2011 at 23:17..
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Dus For This Useful Post: