View Single Post
Old 03-11-2011, 14:24
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Bár asszem,ha annyira anyagi dolgokra szeretné Ati terelni a dolgokat
Quote:
Originally Posted by Von View Post
a kör minden része szervesen kapcsolódik a játékosok számának csökkenése témakörhöz, és egy lehetséges kiutat jelenthet. A monetizálás is ennek része.
Nem véletlen írtam ezt tegnap.
Nem Ati szeretne anyagi dolgokra terelődni, és nem Ati jár jól vele, ha több lesz a bevétel. Hanem azok, akik stabil és nagy játékot szeretnének.

Amit írsz, nem hamis, de félreérthető hozzáállás. De előbb-utóbb el kell jutni oda, hogy annak a játékosnak aki játszani akar, ugyanaz az érdeke, mint a játék fejlesztőinek. Nem arról van szó, hogy Ati tömheti a zsebeit, hanem, hogy több forrás jut arra a stratégiára, aminek a célja a játékosok számának tartása majd növelése fenntarthatóan. Ezt sematikusan le is írtam tegnap, hogy miért van így szerintem.

A pénznek semmilyen misztikus oldala nincsen, hanem csak egy eszköz a rengeteg sok eszköz közül. A pénz nem öncél, hanem a játékosok által is elérni kívánt célok hosszútávú megvalósíthatóságának eszköze. Nem több, olyan, mint bármelyik másik fontos részlet, ami nélkül szintén meg lehet hasalni.

Amúgy szvsz a követendő irány az, hogy a célokat úgy érje el a játék, hogy közben minél kevesebb vagy lehetőleg semennyi érdek sem sérüljön. Monetizálás esetében is, mint bármi másban. Ugyanis senki nem akar klasszikust idézni, hogy "ha nem tetszik, el lehet innen menni"
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote