View Single Post
Old 03-10-2011, 23:01
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Nagyon nem tetszik nekem ez a hozzáállás
az online játékok közül ez az egyetlen olyan játék ahol komolyabb célok is elérhetőek nagy anyagi áldozatok nélkül. mert a vip által nyújtott szolgáltotatások 90%-a kiváltható folyamatos aktivitással. És az elmúlt jó pár évben ez a fejlesztés is ebbe az irányba ment el.
Véleményem szerint sokkal több embert vesztene a játék mint amennyit nyerne, Egyszerüen azért, mert sokan azért maradtak meg a hód mellett hosszútávon,mert itt nem követel meg hatalmas pénzeket az hogy sikeres legyél. Lehet hogy Ati-éknak rövid távon megérné az,hogy anyagiasabbá tegye a játékot, de hossszútávon pont emiatt esnének sokan ki...
a játék legnagyobb varázsa veszne el, mert a társaság átalakulna, és a játékosok legnagyobb része nem maradna meg hosszútávon évekig a játékban, mert nem lennének motiváltak híszen tudnák,hogy ha nem költenek havi x ezret a játékra, akkor úgyse kerülhetnek a top klánok közelébe....
Ez a hozzáállás nekem sem tetszik. Már csak azért sem, mert önmagában ez teljes zsákutca lenne, egy olyan szegmenst megcélozni, ahol már elve halálos a verseny

A monetizálásnak egyáltalán nem ez az egyetlen járható útja szerintem, és ezt még csak nem is sugalltam sosem.

Szerintem félreérthettél valamit ezügyben.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote