Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Nagyon nem tetszik nekem ez a hozzáállás
az online játékok közül ez az egyetlen olyan játék ahol komolyabb célok is elérhetőek nagy anyagi áldozatok nélkül. mert a vip által nyújtott szolgáltotatások 90%-a kiváltható folyamatos aktivitással. És az elmúlt jó pár évben ez a fejlesztés is ebbe az irányba ment el.
Véleményem szerint sokkal több embert vesztene a játék mint amennyit nyerne, Egyszerüen azért, mert sokan azért maradtak meg a hód mellett hosszútávon,mert itt nem követel meg hatalmas pénzeket az hogy sikeres legyél. Lehet hogy Ati-éknak rövid távon megérné az,hogy anyagiasabbá tegye a játékot, de hossszútávon pont emiatt esnének sokan ki...
a játék legnagyobb varázsa veszne el, mert a társaság átalakulna, és a játékosok legnagyobb része nem maradna meg hosszútávon évekig a játékban, mert nem lennének motiváltak híszen tudnák,hogy ha nem költenek havi x ezret a játékra, akkor úgyse kerülhetnek a top klánok közelébe....
|
Ez a hozzáállás nekem sem tetszik. Már csak azért sem, mert önmagában ez teljes zsákutca lenne, egy olyan szegmenst megcélozni, ahol már elve halálos a verseny
A monetizálásnak egyáltalán nem ez az egyetlen járható útja szerintem, és ezt még csak nem is sugalltam sosem.
Szerintem félreérthettél valamit ezügyben.