View Single Post
Old 03-10-2011, 14:05
Dance Dance is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 74%

Quote:
Originally Posted by Zoli View Post
Szerintem vedd meg a pizzádat máshol...Nem tetszik, hogy a pénzes emberek 0 tudással úgy nézzenek ki, mint a 8-10 éve játszó tapasztalt vén rókák.
Ha meg a tapasztalt, jó játékos egy szemmel is elver minden ilyen kis pénzes khm... emberkét (ami igaz), akkor mi értelme megvenni a sok szemet? Hogy féljenek tőled, az olyan kezdők, akiknek nincs pénzük, majd belátva, hogy minden megvehető, és esélyük sincs, abbahagyják?
A hódító az egyetlen játék, ahol pénzért javakat nem tudsz vásárolni...gyanítom, hogy az eladó személyiségeket eladó javak követnék, mert miért ne?
Borzasztóan elvetemült ötlet és nem segít a problémán se.
Fordítva nézve a dolgot talán a kezdők is nekimernének menni azoknak akiknek több szemű országa van tudván, hogy tudása kétséges. Akinek már 2-3-4 szemes országa van és erre szépen rávilágítottál attól félnek, ezáltal nem támadják. Nos akkor akinek többszemes országa van az már nem játszik annyira keményen, mivel nincs ki támadja mint egy kezdőt( 1 kezdőt van hogy lelopnak napi2-3x egy kék szemest hetente 1x mert minek úgy is lever).Akkor ezt körbejárva azt jelenti számodra Zoli, hogy aki már vén róka több szemmel az megérdemli, hogy ő a tuti, sokszor rizikó nélküli játékot?, de ha megjelennének a vettszemesek akkor lehet ő sem lenne annyira védve attól hogy bekékült? Max. nagyobb eséllyel ütne vissza, kamatoztatva a tudását amit addig megszerzett és jogosan csatát nyerve emelt fővel továbbhaladva. Jelenleg a kék szemesek olyan emocionális előnyben vannak a nem szemesekkel szemben ami szerintem nem jár a forgással, de mégis mellé rendelődik.
Jobban folyna be a pénz lehet, hogy a hétvégi játék nyertese kapna valami vip jutalmat azért mert ilyen ügyes volt. Ezáltal ott is fellendülhetne a játék. Értelmét tekintve van sok csak valaki nem használná mint a VIP tagságot sem használja mert minek?

Bárki bármit mond ti most azzal védekeztek ezzel az ötlettel szemben összegyűjtve:
1.(burkoltan közöltétek én kibontottam)
Meg kellene védenetek és megmutatni az adott csoportban hogy ti tényleg profik vagytok? Nem pedig annyival vagytok a kezdők előtt hogy hamarabb kezdtétek ezáltal már az előtt meghátrálnak ellenetek mielőtt nektek mennének?
2.Majd ezt követné hogy más javakat is lehetne venni? Tipikus rossz beidegződésű magyar pesszimista hozzáállás. "Ránéztél a másik srácra? Majd utána beszélsz is vele? Majd megcsalsz? Inkább elhagylak......" A személyiségnek köszönhetően nem vagy nagyobb stratéga max a saját magad hiszed annak. Termelni kell, gyűjteni kell, ha háború van gondolkodni és online kell hogy legyél.
3.Ó mer csak.
Ez egyik sem indok inkább a változás korlátozásának mondanám.

Maximum 10 ember mutatta nem tetszését az ötlettel kapcsolatban akiknek bizonyára szemes országaik vannak. mily meglepő hogy nem tetszik bár onnan nézve érthető. Aki hatalmon van nem egy könnyen nézi végig és érti meg, hogy nem róla szól minden.

Arra kérlek benneteket hogy ha nem tetszik akkor ész érveket írjatok hogy milyen hátrányban lenne az akinek van jelenleg mert én nem igazán veszem észre.

Csak hogy a topic címéhez pontosan hozzászóljak. Azért nincsenek újak, mert akik régen itt játszanak és fórumon szavaznak ezzel eldöntve a kérdések nagy részét, nem a játékot hanem saját maguk problémájukat oldják/iktatják, erejüket növelve vagy érdeküket támogatják.
Jó ötlet mind csak ezeknek az ötleteknek 90% a nem az újak/kezdők érdekeit képviselik hanem a régiek minél könnyebb forgását. A tutorialt is jó ötletnek tartom.
Reply With Quote