Thread: Csillagkapu
View Single Post
Old 03-10-2011, 13:51
Lord Belward's Avatar
Lord Belward Lord Belward is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 75%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
nektek mi a véleményetek? szerintetek is gond volt ettől az alaptól elrugaszkodni? vagy másbán látjátok a hibát?
Az SG nekem, valahol az ORI üldözésében elvesztette a nagy volumenét. Ugyanis egy jól felépített harcot vártam volna, több évadon keresztül nyírják egymást, de nem sokat szőröztek vele, gyorsan lerendezték. Bezzeg a Goa'uld-ot mennyi részen (évadon) keresztül irtották, pusztították, hoztak létre alfa, béta és sok sok másik bázist, és végül is a tretoninnan (és sok tok'ra ügynök halálával) le tudták őket "beszélni" arról, hogy mindenkit gazdatestté tegyenek, és ugye végül Dakarában meglett az új tanács Bratak vezetésével.

Ha az ORI-val kicsit többet harcoltak volna, én azt tudtam volna értékelni.
Nem, hogy beküldenek egy bombát oszt' az kinyírja őket. Bár a vége tényleg folytatás gyanúsan lett lezárva..

Ami nekem fura volt, az az SGU, komolyan több csavar van benne mint egy 24 részben, pedig ott a Jack Bauer minden egyes részben megváltja a világot. (Legalább kétszer mint Chuck Norris)

Nekem az SGU összeszedetlen és céltalan, nem tudom, hogy mi lesz az a hűűűdenagy cél, azután, hogy a CSK1 lett a galaxisok önjelölt sheriffje.

Még nem néztem meg a Deliverance részt, remélem abból kiderül, hogy mi lesz a nagy küldetés, amit már 1,5 évadja várok
Reply With Quote