View Single Post
Old 03-10-2011, 05:56
kistigris's Avatar
kistigris kistigris is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 74%

Quote:
Originally Posted by Kalapácska View Post
Sajnos merni kell változtatni ....
Ezen nincs mit szépíteni ..
5 éve jöttem lakni ide ahol lakok, válás után "kisemmizve" kocsimba bepakoltam a cucaimat és elndultam lesz ami lesz címszóval ....
Bejött és tudod miért ? Mert ilyen a felfogásom amilyen "szerinted álomvilág"
Szerintem ilyen az élet és így müxik is
Nálatok nem müxik .. Akkor ki is beszél hülyeséget ?
Én nem akarom megváltoztatni az életed és az ismerőseidét sem ... Nektek jó a gyepes röghözkötött .... ti dolgotok éljetek úgy mit bánom én
De ne sírjatok, hogy szar az élet .... kussoljatok ha szeriintetek az a tuti ....
Jó az nektek Ha nem jó módosítsatok rajta , ja , hogy nem vagytok rá képsek ... így jártatok című fejezet ......
Nekem meg jó így és semmi bajom
Én elhiszem és örülök, hogy neked bejött az élet.De ha mindenki elindul aki nem tud a saját településén boldogulni, és a fővárosba vagy Dunántúlra költözik, akkor Szabolcs és Borsod megyére kiírhatjuk:Érdeklődés hiányában Zárva!!!
Nem röghöz kötöttség de gondolj bele egy 40-50 éves ember egy Szabolcsi ház vagy panel árából mit is tud venni még ha el is indulna?Vagy mit kezdjen mert ismerőseim, családom körében sok van akinek érettségi mellet van 2-3 szakmája is, de olyan ami jelenleg nem kell ám sehova.Húsipari-tejipari technikummal manapság nem működő gyárak mellett nem egyszerű.Ja mindezek melletmost itt Szabolcsban dolgozik aki tud, gyárakban 3 műszakban napi 10-12 órában havi 70ezerért.Összejön a 2-3k is de csak 3-4 hónap alatt.
Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to kistigris For This Useful Post: