Quote:
Originally Posted by Kalapácska
Sajnos merni kell változtatni ....
Ezen nincs mit szépíteni ..
5 éve jöttem lakni ide ahol lakok, válás után "kisemmizve" kocsimba bepakoltam a cucaimat és elndultam lesz ami lesz címszóval ....
Bejött és tudod miért ? Mert ilyen a felfogásom amilyen "szerinted álomvilág"
Szerintem ilyen az élet és így müxik is 
Nálatok nem müxik .. Akkor ki is beszél hülyeséget ?
Én nem akarom megváltoztatni az életed és az ismerőseidét sem ... Nektek jó a gyepes röghözkötött .... ti dolgotok éljetek úgy mit bánom én 
De ne sírjatok, hogy szar az élet .... kussoljatok ha szeriintetek az a tuti ....
Jó az nektek  Ha nem jó módosítsatok rajta , ja , hogy nem vagytok rá képsek ... így jártatok című fejezet ......
Nekem meg jó így és semmi bajom 
|
Én elhiszem és örülök, hogy neked bejött az élet.De ha mindenki elindul aki nem tud a saját településén boldogulni, és a fővárosba vagy Dunántúlra költözik, akkor Szabolcs és Borsod megyére kiírhatjuk:Érdeklődés hiányában Zárva!!!
Nem röghöz kötöttség de gondolj bele egy 40-50 éves ember egy Szabolcsi ház vagy panel árából mit is tud venni még ha el is indulna?Vagy mit kezdjen mert ismerőseim, családom körében sok van akinek érettségi mellet van 2-3 szakmája is, de olyan ami jelenleg nem kell ám sehova.Húsipari-tejipari technikummal manapság nem működő gyárak mellett nem egyszerű.Ja mindezek melletmost itt Szabolcsban dolgozik aki tud, gyárakban 3 műszakban napi 10-12 órában havi 70ezerért.Összejön a 2-3k is de csak 3-4 hónap alatt.