Tudom erre a sok szemes országok felkapják a fejüket de. Nekem az jutott eszembe mi lenne ha lenne egy "nagyobb összegű" sms vagy valami amivel pl

lehet már írták ezt előttem nem olvastam el csak a felét

)
Fellépek 5 ből 4 be és az első héten lenne rá lehetőségem hogy vásároljak magamnak 2.3. szemet. Természetesen tudom, hogy ezért régebben meg még most is sokan nagyon sokat dolgoznak vele de van aki pusztán szükségből és már nem is játszik egy adott szinten csak betermel 5. en átrohan a pontlistán fent megint termel lép. és ezt mindenhol.
Ha lenne egy realizált pénzbeni értéke 2.3.4.5.6. szemeknek akkor én bizonyára kipróbálnám, mert szeretek játszani de azért ebben a pörgős világban majd 1 évet várni vagy többet....kicsit soknak találom

1 országom van és azt szeretem, gondozom, nem szeretnék 5 el szaladgálni. Pont leszoktam a cigiről inkább erre költeném az árát

Magával hozná azt is, hogy akkor nem fordulna le senki és nem vinne több orit. Teszem hozzá attól hogy valakinek van 10 országa attól még kopnak az emberek és végül az a 100 ember marad akiknek fejenként 100 országa van. Persze durva megvilágítás de érthető mire gondolok

De azt is magával hozza, hogy van pityuka aki profin szeretné kezdeni vásárol 2. szemet és az fix, hogy nagyobb eséllyel olvasná át a súgót, szeretné meg és vinné végig a csoportot. szemben azzal aki vált 1 vipet(250 ft ból már 1 buszjegy sem jön ki) és 1 hét után elfelejti a jelszavát.
+ kifogás hirtelen,hogy B ből befeccöl 10 szemre mondjuk 50-100e-t és fellép A ba. LEgalább elindulna darálás odafent is és nem kellene éveket várni amíg Sokszemes profi összeszokott banda megjelenik hanem csak ötletelek, hogy(10 barátommal otthonról fellépnénk első szakasz után A ba fejenként 3-4-5 szemmel. Attól félni még nem kellene tőlünk mert profik még nem vagyunk de ott vagyunk játszunk. Mert mi így akarjuk és lehetőségünk is lenne rá persze fizetnénk is érte

). Akik meg ugye vérprofik azok 1 szemmel is alázhatnak, akiknek meg sok a pénze azok legalább elkölthetnék
Remélem Ati tudsz kezdeni valamit ezzel az ötlettel!