Quote:
Originally Posted by Kalapácska
Sajnos merni kell változtatni ....
Ezen nincs mit szépíteni ..
5 éve jöttem lakni ide ahol lakok, válás után "kisemmizve" kocsimba bepakoltam a cucaimat és elndultam lesz ami lesz címszóval ....
Bejött és tudod miért ? Mert ilyen a felfogásom amilyen "szerinted álomvilág"
Szerintem ilyen az élet és így müxik is 
Nálatok nem müxik .. Akkor ki is beszél hülyeséget ?
Én nem akarom megváltoztatni az életed és az ismerőseidét sem ... Nektek jó a gyepes röghözkötött .... ti dolgotok éljetek úgy mit bánom én 
De ne sírjatok, hogy szar az élet .... kussoljatok ha szeriintetek az a tuti ....
Jó az nektek  Ha nem jó módosítsatok rajta , ja , hogy nem vagytok rá képsek ... így jártatok című fejezet ......
Nekem meg jó így és semmi bajom 
|
majd akkor írkálj ilyeneket, ha három gyerekkel csomagolsz össze és költözöl el onnan ahol éltél, vissza ahonnan jöttél... anyám megtette, egyedül, nem volt mellette senki, csak egy 3 éves fiú, egy 4 éves és egy 8 éves lány. És egy percig sem bánta meg. És meg kellene tanulni olvasni a sorok között, hogy értsd a lényeget, de agyilag zokni vagy és nem érted, hogy Pool és én mit írunk.
No jó éjt, mivel 5-kor kelek.
a bunkó stílusért bocsi, de mióta 6 órában dolgozom, másod állást is vállalok. Könyvelés, szja bevallás. Mai termés 40 db szja bevallás, kicsit fáradt vagyok már.