View Single Post
Old 03-09-2011, 23:45
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Kalapácska View Post
Sajnos merni kell változtatni ....
Ezen nincs mit szépíteni ..
5 éve jöttem lakni ide ahol lakok, válás után "kisemmizve" kocsimba bepakoltam a cucaimat és elndultam lesz ami lesz címszóval ....
Bejött és tudod miért ? Mert ilyen a felfogásom amilyen "szerinted álomvilág"
Szerintem ilyen az élet és így müxik is
Nálatok nem müxik .. Akkor ki is beszél hülyeséget ?
Én nem akarom megváltoztatni az életed és az ismerőseidét sem ... Nektek jó a gyepes röghözkötött .... ti dolgotok éljetek úgy mit bánom én
De ne sírjatok, hogy szar az élet .... kussoljatok ha szeriintetek az a tuti ....
Jó az nektek Ha nem jó módosítsatok rajta , ja , hogy nem vagytok rá képsek ... így jártatok című fejezet ......
Nekem meg jó így és semmi bajom
majd akkor írkálj ilyeneket, ha három gyerekkel csomagolsz össze és költözöl el onnan ahol éltél, vissza ahonnan jöttél... anyám megtette, egyedül, nem volt mellette senki, csak egy 3 éves fiú, egy 4 éves és egy 8 éves lány. És egy percig sem bánta meg. És meg kellene tanulni olvasni a sorok között, hogy értsd a lényeget, de agyilag zokni vagy és nem érted, hogy Pool és én mit írunk.

No jó éjt, mivel 5-kor kelek.

a bunkó stílusért bocsi, de mióta 6 órában dolgozom, másod állást is vállalok. Könyvelés, szja bevallás. Mai termés 40 db szja bevallás, kicsit fáradt vagyok már.

Last edited by Hex; 03-09-2011 at 23:50..
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Hex For This Useful Post: