Quote:
Originally Posted by Pool
Elmegyek, elmegyek...
Mégis hová? Semmi konkrétumot nem írsz, csak frázisokat...
Nah, akkor figy...
Édesanyám 53 éves. Sajnos amikor elvégezte a 8 osztályt, akkor nem volt lehetősége még középiskolában sem tanulnia, mert 7 testvére volt és abból 6 fiú, akiket szinte akkor már Ő nevelt, mert a nagyszüleim dolgoztak. Papóm bányász volt, mamám meg napszámos...
Édesanyám 14 évesen elkezdett betanított munkásként dolgozni a DIRUVÁLL-nál, több, mint 15 évet. Aztán itthon tsz, majd Kórház, mosoda. Az utóbbi években varrodákban dolgozott, de sok bezárt. Tavaly az önkormányzat alkalmazta, de lejárt a szerződése és nem lehetett hosszabbítani.
Nah, neki pl. mit tudnál mondani? Ezt a sült galamb dumát, meg hogy Te BMW gyárban dolgoztál? Biztos nagyon fogékony lenne rá...
Rá mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy nem akar és szeret dolgozni becsülettel...
Hány élethelyzetet írjak még le az ismerősi körömből?
|
Sajnos merni kell változtatni ....
Ezen nincs mit szépíteni ..
5 éve jöttem lakni ide ahol lakok, válás után "kisemmizve" kocsimba bepakoltam a cucaimat és elndultam lesz ami lesz címszóval ....
Bejött és tudod miért ? Mert ilyen a felfogásom amilyen "szerinted álomvilág"
Szerintem ilyen az élet és így müxik is

Nálatok nem müxik .. Akkor ki is beszél hülyeséget ?
Én nem akarom megváltoztatni az életed és az ismerőseidét sem ... Nektek jó a gyepes röghözkötött .... ti dolgotok éljetek úgy mit bánom én

De ne sírjatok, hogy szar az élet .... kussoljatok ha szeriintetek az a tuti ....
Jó az nektek

Ha nem jó módosítsatok rajta , ja , hogy nem vagytok rá képsek ... így jártatok című fejezet ......
Nekem meg jó így és semmi bajom