View Single Post
Old 03-09-2011, 23:39
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Hex View Post
hogy hozzá szóljak a témához.

Én 2006-2008 között Ecséd - Pest között ingáztam oda-vissza. napi 140 km, reggel 4kor keltem és fél hétre értem haza. Havi 45k ft volt a bérletem, de legalább tudtam dolgozni. Most napi 30km-ert utazok, ami egy óra és hosszú és kitartó munka árán ismeretség nélkül sikerült Bankban elhelyezkednem (semmit nem ért, hogy nem e-mailben küldözgettem a cumókat, hanem fogtam magam, kinyomtattam az önéletrajzokat és mentem Pestre és a környéken minden hová és adogattam be a cuccost. Valahol túlképzett voltam, mivel diplomám volt, valahonnan nem is válaszoltak, pedig tök mindegy lett volna, csak tudjak dolgozni. Az első könyvelői állást ami esett elfogadtam). Mázlim volt. Két év után hívott fel a jelenlegi főnököm, hogy még megvan neki az önéletrajzom és mindenképpen pasit akar felvenni a sok nő közé Ha ő nem ilyen ember, nem lennék ma Bankban.

Anyum 8 általánost elvégezte, a szülei nem engedték tovább tanulni, mivel lány volt. ha bezár a lear nálunk nem fog tudni a kora miatt sehol elhelyezkedni. Szóval nem mindenki tud dolgozni aki szeretne, és nem mindenki dolgozik, aki tudna.
Végre valaki, aki érti miről beszélek és nem "BMW-n közlekedik"
Köszönöm Hex!
Reply With Quote