View Single Post
Old 03-09-2011, 23:33
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

hogy hozzá szóljak a témához.

Én 2006-2008 között Ecséd - Pest között ingáztam oda-vissza. napi 140 km, reggel 4kor keltem és fél hétre értem haza. Havi 45k ft volt a bérletem, de legalább tudtam dolgozni. Most napi 30km-ert utazok, ami egy óra és hosszú és kitartó munka árán ismeretség nélkül sikerült Bankban elhelyezkednem (semmit nem ért, hogy nem e-mailben küldözgettem a cumókat, hanem fogtam magam, kinyomtattam az önéletrajzokat és mentem Pestre és a környéken minden hová és adogattam be a cuccost. Valahol túlképzett voltam, mivel diplomám volt, valahonnan nem is válaszoltak, pedig tök mindegy lett volna, csak tudjak dolgozni. Az első könyvelői állást ami esett elfogadtam). Mázlim volt. Két év után hívott fel a jelenlegi főnököm, hogy még megvan neki az önéletrajzom és mindenképpen pasit akar felvenni a sok nő közé Ha ő nem ilyen ember, nem lennék ma Bankban.

Anyum 8 általánost elvégezte, a szülei nem engedték tovább tanulni, mivel lány volt. ha bezár a lear nálunk nem fog tudni a kora miatt sehol elhelyezkedni. Szóval nem mindenki tud dolgozni aki szeretne, és nem mindenki dolgozik, aki tudna.

u.i.: A mai napig nincs jogsim, mikor fiatal voltam anyum összekaparta volna rá a pénzt, de nem fogadtam el, mert luxus lett volna, most lenne rá lehetőségem de inkább anyumat támogatom, hogy a havi 70.000 ftos fizetéséből kijöjjön. A diplomám is úgy lett meg, hogy diákhitel + suli mellett 4 órás meló.

Last edited by Hex; 03-09-2011 at 23:43..
Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to Hex For This Useful Post: