Quote:
Originally Posted by Pool
Totya, teljesen komolyan mondom.
Ha gondolod, szervezek az általános iskolánkban egy összejövetelt a dolgozni akaró, de sajnos munkanélküliek számára. Szerintem a telt ház garantált. Sőt, más településeken is kiplakátolom.
Vállalod, hogy tartasz egy előadást a nézeteidről, illetve segítesz az embereknek, hogyan találjanak könnyebben állást?
Ha kell, akkor az útiköltségedet én állom ide és vissza, sőt egy vacsorára is meghívlak. Sajnos tiszteletdíjat nem áll módomban fizetni...
Nos?
|
Nem tehetek róla 20 éves koromban volt lehetőségem a BMW gyárban dolgozni Münchenben pár évet .....
Az ember akkor a legfogényoabb az élet dolgaira szerintem , tt teljesen megváltozott a szemléletem ez miatt ...
A 3-5 órát napi szinten értem ......
Egyébként meg simán vállalom és nem kérek semmit érte ha már egy ember képes rá, hogy feladja a nagy semmit amiben él

Most komolyan , nekem megvan amit leírtam ha ott nincs meg amit te írtál akkor velem van a baj vagy ott ?
A Te településeden élők nem képesek váloztatni vagy csak egyszerűen nem akarnak és várják a sült galambot mint sokan ?
Ha adott helyen nem tudok megélni akkor elmegyek oda ahol megtudok .. mi ebben a bonyolult ?