View Single Post
Old 03-09-2011, 23:14
Kalapácska Kalapácska is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by Pool View Post
Totya, teljesen komolyan mondom.

Ha gondolod, szervezek az általános iskolánkban egy összejövetelt a dolgozni akaró, de sajnos munkanélküliek számára. Szerintem a telt ház garantált. Sőt, más településeken is kiplakátolom.

Vállalod, hogy tartasz egy előadást a nézeteidről, illetve segítesz az embereknek, hogyan találjanak könnyebben állást?
Ha kell, akkor az útiköltségedet én állom ide és vissza, sőt egy vacsorára is meghívlak. Sajnos tiszteletdíjat nem áll módomban fizetni...

Nos?
Nem tehetek róla 20 éves koromban volt lehetőségem a BMW gyárban dolgozni Münchenben pár évet .....
Az ember akkor a legfogényoabb az élet dolgaira szerintem , tt teljesen megváltozott a szemléletem ez miatt ...
A 3-5 órát napi szinten értem ......
Egyébként meg simán vállalom és nem kérek semmit érte ha már egy ember képes rá, hogy feladja a nagy semmit amiben él
Most komolyan , nekem megvan amit leírtam ha ott nincs meg amit te írtál akkor velem van a baj vagy ott ?
A Te településeden élők nem képesek váloztatni vagy csak egyszerűen nem akarnak és várják a sült galambot mint sokan ?

Ha adott helyen nem tudok megélni akkor elmegyek oda ahol megtudok .. mi ebben a bonyolult ?
Reply With Quote