View Single Post
Old 03-07-2011, 12:02
GenXter GenXter is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 82%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ez egy NAGYON ROSSZ felfogás. Kérlek, hogy ezt értékeld át!

Lehet, hogy megbízol abban az emberben, akinek kiadod a belépőadataidat. És tegyük fel most a példa kedvéért, hogy ennek a bizalomnak van is alapja, és soha, de soha nem adja ki másnak az illető a belépőadataidat.

Honnan tudod viszont, hogy hol használja ezeket? Netkávézóból, ahonnan azonnal hozzáfér 100+ vadidegen ember az adatokhoz? Munkahelyen, ahol belépve marad, és a kollégák esetleg vicces kedvűek? Otthon, ahol felbukkan egy réglátott rokon, és gondolja megnézi mi a fene az a bontás? Nehát hogy tuti ne vesszenek el a fontos adatok, egy "jelszavak.txt" file-ban kiteszi az asztalra? Vagy elküldi magának e-mailben, később pedig kiderül, hogy véletlen egy céges köre-mailt küldött? Vagy hogy az e-mailjeihez más is hozzáfér, csak már elfelejtette?

Ezek mind-mind olyan esetek, amikor a bizalom továbbra is fennáll, hiszen az illető semmi rosszat nem tett a bizalom megingatása terén, a belépőadataidhoz mégis hozzáfértek mások, akiket nem akartál, hogy hozzáférjenek.

Lehet hogy igazad van
De olyan emberekkel játszom akiket már jó ideje ismerek és tudom hogy nem csinálnak hülyeséget,én nem fogom végignézni hogy ha támadnak valakit közülünk és nem tudom elérni hogy vegyen ijjat vagy költse el a pénzét
Reply With Quote