Quote:
Originally Posted by Merengő
ezt kicsit ellentétesnek érzem.. szökési kísérletért halál, gyilkolásért meg pl szerinted kényszermunka??
am jogász vagy, hogy így vágod a témát? mert szerintem semmi rálátásod sincs (írásod alapján) arról amit írogatsz.
és hogy veszel rá valakit aki nem akar, vagy nem tud dolgozni? megvered? és ki fog megbízást adni egy elítéltnek? mikor ígyis munkahely hiány van az országban.. gondolod a kormány hirtelen munkát ad 50ezer elítéltnek, mikor jópárszázezer munkanélküli van magyarországon?
|
Munkát simán lehetne adni nekik , nem is kell messzire meni vörösiszap eltakarítás pl .... útépítésnél nyomhatják lapáttal a markoló helyett stb ...
Bizonyos helyeken a tolvajnak a mai napig levgják a kezét .... az többet nem fog lopni

Miért kelen eltartanunk egy gyilkost 20-30 évig ? amikor kb évi 2 misiben van .... Szerintem ez nem normális dolog ....
Itthon a kb x ezer éves római jogon nyguszik az igazságszolgaltatás .... hát lehet , hogy kicsit elavult .....
Amikor a saját otthonodban rádtámadó akárkit nem teheted el láb alól nyugodtan ott azért nagy a baj ....
Volt pár ismerősöm akinek le akarták nyúlni a verdáját és pont észrevette , eltörte a lopós kezét lábát utána még őt akarták lecsukni és a kocsijában okozott kárt nem volt képes kifizetni az elkövető mert nincs pénze szegénykének .......
Hát azért aki védi őket erősen gondolkozon el szerintem