Quote:
Originally Posted by Merengő
ezt kicsit ellentétesnek érzem.. szökési kísérletért halál, gyilkolásért meg pl szerinted kényszermunka??
am jogász vagy, hogy így vágod a témát? mert szerintem semmi rálátásod sincs (írásod alapján) arról amit írogatsz.
és hogy veszel rá valakit aki nem akar, vagy nem tud dolgozni? megvered? és ki fog megbízást adni egy elítéltnek? mikor ígyis munkahely hiány van az országban.. gondolod a kormány hirtelen munkát ad 50ezer elítéltnek, mikor jópárszázezer munkanélküli van magyarországon?
|
Nem rálátásom nincs, hanem éppen benne vagyok, van egy ügyem, és senki de senki nem akar lépni (egy lakásmaffiozoszerüvel harcolok, annak képzeli magát, de egy majom), Egyszerübb lett volna ha az egyént lelövöm kapok 2 évet és nem huzodik az ügy már 4-5 éve,
egyszerü esett, de a biroság lustasága miatt huzodozik. Illetve a rendőrség .... inkább nem mondok semmit
vagy mondjak durvábbat?? Mostanába kötöm magamat igy ha nincs papir, szerződés, nincs fizetés se.
bepereltek, zajlott az ügyecske, csak egyszerü dolgot kértem, egy nyamvadt szerzödést hogy tudjam kinek fizetek. Na a 3. tárgyaláson elbuktam a pert elvileg. Ki nem találod miért.
Jött az idézés, hogy ugye mikor van a tárgyalás, amit postán átvettem kedden. Abba az ált hogy hétfőn van a tárgyalás. Mentem reklamálni aztán az itéletett odaadták kedden. Ekkor jöttem rá a panasszal kitörölhetem
de mondhatnám azt is amikor feltörték a kocsim, tettenéréssel, már 6 éve megy az ügy ez csak 2 esett, persze a delikvens megbotlott, mikor szová tettem neki hogy te majom ha kell a magno szolj kiveszem, nem kell szétbarmolni a kocsi oldalát. Rendőr meg nekem okoskodott, hogy ne bántsam a delikvenst
A másik nem értem ellentétesnek amit irtam. valahol el kell kezdeni, nem értem miért probléma ha lelövök pár szökevényt. Ha nem ért a szép szobol akkor ....
Nem kell ezt tulkombinálni, ha kell irok esetet és ott bevállt, igaz ott nem löttek le senkit csak megjátszották, de utána rend és fegyelem volt
Azt hogy hogyan veszem rá hogy dolgozzon?? egyszerü.
ha nem dolgozzol van kenyér és viz, ha meg dolgozzol akkor esetleg kapsz más kaját is, sööt még tévét is nézhetsz
Munkahelyhiány?
vannak olyan munkák amit nem válallnak el, vagy ha igen akkor az a munka olyan is (fővállalkozó, alválalkozo, alválalkozo, alválalkozó, és utána csinálja csak a melos apropénzért, mondjuk aki ilyenért meg is csinálja annak a meloja olyan is), ezt a rab is megcsinálja
Ezt a sok kört kihagyom, ennyiért a rab is megcsinálja, igy az állam is sporol meg a rabnak is van meloja, az igaz akkor a kenőpénzek nem lesznek, de legalább eltartja magát, legalábbis egy részt tud beadni a tartásába
nem mindjárt bankigazgato munkát adnék neki, vagy te mire gondoltál??
Tök egyszerüen meg lehetne oldani magyarország problémáját, csak mi magyarok vagyunk és vagy a kiskaput keressük, vagy tulbonyolitjuk a dolgokat
Ami most van az rossz, na innentől kell valamit csinálni.