View Single Post
Old 03-05-2011, 06:05
Merengő Merengő is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Még ha lenne is, akkor sem ilyen piti ügy miatt lenne halálbüntetés. Igazán végiggondolhatnád mit beszélsz. Még a gyilkosság is hamarabb lenne életfogytig, mint halálbüntetés...
Élhetsz álomvilágban, de a valós világ nem tart arra, hogy ma, Magyarországon, vagy a világ 2/3-án halálbüntetés legyen...

Na meg mi is a halálbüntetés? Manapság elég humánus... Szerintem sokkal nagyobb büntetés életfogytig egyedül megrohadni, és abból élni, amit a börtön falai között magadnak előállítasz.

De nem hiszem, hogy akár erre is gondoltál volna ennél az esetnél... Mert ha igen, akkor simán csak rasszistának neveznélek.
Ha ennyiért halálbüntetés, akkor mi jár egy biciklitolvajnak, és mi jár egy sorozatgyilkosnak? Előbbinek 5 év, utóbbit kivégzés után felnégyelni, és 4 helyre kirakni elrettentésül?
lehet neki nagyobb büntetés ha élete végéig börtönbe lesz, neked meg nekem, meg annak aki dolgozik és eltartja élete végégig, kajáztatja fentartja, annak lehet jobb lenne, ha ......

meg nem tudom téged mi ijesztene meg jobban ha bűnöző lennél, ha tegyük fel nincs semmid az ég világon, fogsz egy kést bemész egy bankba megölöd a biztonsági ört megölsz még 2 embert elhozod a pénzt, megúszod és lesz pénzed, (később újjab bűncselekményt követsz el) vagy lesittelnek. melyik rémisztene meg jobban, ha életed végéig megcsinálnák neked a kaját, nem éheznél, pénzed nem lenne de legalább tető lenne a fejed felett, vagy az, hogy meg is halhatsz ha elkapnak.

ha rajtam múlna minden fajta ítéletet megdupláznék és életfogytig nem lenne, csak halálbüntetés.
de még jó, hogy nem rajtam múlik, hisz kik vagyunk mi, hogy ítélkezzünk élet és halál felett...
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Merengő For This Useful Post: