View Single Post
Old 08-10-2006, 15:58
[Qpe_] [Qpe_] is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Colony
1. " mi lenne ha eggy olyan fajivarija lenne eggy törpnek ami kimutatja hogy tartanak e olyan árúk hazafelé amik a piacon nagyon drágák voltak"

Nekem már van ilyenem. Baloldal piac menüpont. Ott látom mi van kint, mi várható vissza és ha bizonytalan vagyok egy klikkelés és megnézhetem elfog veszni vagy sem!

Tovább nem folytatom, mert a topic jó és ne tegyük tönkre!
Jobb lenne ennek az ötletnek a további boncolgatását befejezni és az értelmetlen ötletektől megkimélni a többieket!
Szerintem karesz6 arra gondolt, hogy a torpe a faji varazslata segitsegevel _minden_ visszatero arut lasson, nem csak a sajatjat. Ez a dolog nem 2mp-es, gondolom arra az idotartamra celzott, amig a piac menupontban az aru mellett a "hazafele tart" felirat virit.
Maga az otlet szerintem erdekes, ude szinfolt lenne, de en sem erzem ideillonek. Talan nem kellene ilyen szinten becsmerelni mas atgondolt otletet, meg ha olyan modon is van leirva, ami alapjan ugy tunik, hirtelen felindulasbol elkovetett okorseg.

Osszefoglalva: _en_ elgondolkodtam a javaslaton, erdekes, _de_ nem tartom jo otletnek.