View Single Post
Old 08-10-2006, 15:30
Colony Colony is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by karesz6
Nem értem miért lenne ez olyan vérlázító. Nekem pl. tetszene és igy előfordulhat ha nem is tul nagy eséllyel hogy valaki vissdzakapja a drágán kitett árút a törpék meg kaszálnának mint állat. Kérlek ird meg a problémádat oly módon hogy ne banned es hozzászólás legyen.
1. " mi lenne ha eggy olyan fajivarija lenne eggy törpnek ami kimutatja hogy tartanak e olyan árúk hazafelé amik a piacon nagyon drágák voltak"

Nekem már van ilyenem. Baloldal piac menüpont. Ott látom mi van kint, mi várható vissza és ha bizonytalan vagyok egy klikkelés és megnézhetem elfog veszni vagy sem!

2. "amiket nyilván vinne el a rablóbanda és ezeket a törpék támadhassák meg sereggel és nyilván ha egyszerre több ori támad rá eggy ijenre akkor csata stb."

És mégis honnan tudná egy másik ország, hogy nekem 2 kör múlva visszatérő árum van? Ráadásul a piacról visszatérés kb 1mp-es művelet a körváltás után

3. "azt a kiegészítést tenném még hozzá hogy mutassa ki hogy tart e az adott árú felé sereg de arró semmijen infót ne adjon hogy az a sereg mekkora"

Elöző válasz

Én is tudok ötleteket kreálni, hogy a kocsmák termeljenek sört! 1 kocsma körönkén 5 sört. És mint a lakossági morálnál lehessen osztogatni a katonáim között! Mondjuk ezt még egypáran támogatnák is

Tovább nem folytatom, mert a topic jó és ne tegyük tönkre!
Jobb lenne ennek az ötletnek a további boncolgatását befejezni és az értelmetlen ötletektől megkimélni a többieket!