Felvetődött bennem egy olyan gondolat (nem ötlet), hogy lehet, hogy hibásak Ati adatai.
Ugyanis mint azt Te is írtad Ati, sokan már az azonosítás előtt, vagy védelem alatt törölnek, ez a legnagyobb probléma, ezen kéne javítani.
Az az észrevételem, hogy ebben a statisztikában, hogy 10/? ember megy el még ebben az időszakban, benne van az a sok-sok próbareg, amiknek egyike majd oda is kerül, ahova szeretnék (csoport).
Tehát egy játékos játszana egy másikkal, de nem oda teszi a gép, ezért még a védelem alatt töröl.
Ez felveti a kérdést, hogy megbízható-e ez a forrás, és valóban a védelmi időt kéne-e felturbózni, vagy esetleg ez egy nem létező probléma, és nincs miről beszélni...
erről ennyit, más:
szerintem régen sokan játszottak az 5-ös szinteken is, kb 3-szor ennyien.
valamiért ez a szám el kezdett csökkenni
most már csak az eredeti létszám harmadának megfelelő ori van egy 5-ös csoportokban (normál)
kicsit logikai csavart látok abban a felvetésben, hogy azért nincsen játékos, mert kevés a játékos...
amikor sok volt a játékos, akkor miért kezdett el csökkenni? hiszen akkor nem volt gond a kevés játékos
szerintem ez se létezik, mint indok, így erre magától a ténytől (hogy kevés a játékos) függetlenül kéne megoldást találni
mint korábban leírtam, az emberek nem lettek hülyébbek, hogy fényesre kelljen polírozni a popójukat minden óvodás szintű segítséggel.
Úgy gondolom, hogy ha a vizualitás is bekerül a játékba, máris csábítóbb lesz az embereknek, szerintem túl van lihegve a téma.