Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Nehéz kérdés, mert sztem is jót tenne az összevonás, viszont tényleg a nyelvi nehézségek problémát okozhatnak.
Támadt egy ötletem viszont.: mi lenne ha Angol/Magyar nyelvvel csak az egyik normál ágra integrálnánk a külföldi játékot?
így választható lenne azoknak akik nem tudnak/akarnak angolul, és nem is szeretnének velük közösködni egy teljesen magyar ág, és lenne egy nemzetközi oldal. így felduzzadhatnának a normál kislétszámú csopik is. A-ban már beleférne szerintem mindenkinek a közösködés, mert 2klánban biztos hogy lesz 2olyan ember aki megtudja értetni a másik oldallal amit akar.
Legfőbb érv szerintem az integráció mellett, az,hogy a felduzzadt csoportokban a pörgösebb játékmenet miatt, többen maradhatnának meg. és a nemzetközi színtér felpörgetésével nagyon sok új játékos is érkezhetne, ezzel ezt mégjobban elősegítve.
|
A nemzektözi játékokban 90%-ban magyarok játszanak, így az összevonással nekik távozniuk kell (országütközések), a maradék 10% elveszti az eddigi ellenfeleit, és kap egy rakat újat, akik kiéhezett hordaként támadják le, akikkel még kommunikálni sem tud.
Nem tűnik ez számomra szimpatikusnak.
Ezt az irányt egyelőre felejtősnek tartom.