View Single Post
Old 08-10-2006, 13:46
karesz6 karesz6 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%
Default Ez is eggy ötlet.

Szerintem a raktárkulcs ugy ahogy van nem jó semmire. Mintha nem is lenne. 1-2 toli ugyis full kiüriti a raktáraimat és 1-2 kör alatt ugyis ujra fullon vannak. Engem legalábbis a nyersilopás zavar utoljára. Én inkább arra gondoltam hogy mi lenne ha eggy olyan fajivarija lenne eggy törpnek ami kimutatja hogy tartanak e olyan árúk hazafelé amik a piacon nagyon drágák voltak és amiket nyilván vinne el a rablóbanda és ezeket a törpék támadhassák meg sereggel és nyilván ha egyszerre több ori támad rá eggy ijenre akkor csata stb. vagyis azt a kiegészítést tenném még hozzá hogy mutassa ki hogy tart e az adott árú felé sereg (ő lenne a rablóbanda) de arró semmijen infót ne adjon hogy az a sereg mekkora. Igy eggy ijen támadásban megvan a rizikó is nem csak a totális haszon. (ja és természetesen a karaván is védekezzen de csak minimális védőereje legyen hogy 1 elit ne vigye el az összes cuccot. pl.: annyi elit kelljen eggy karaván legyőzéséhez amennyi az ori aktuális hektárszáma) Tudom hogy uhyse lessz igy de tetszene.