View Single Post
Old 02-27-2011, 13:12
Dew's Avatar
Dew Dew is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 85%

Quote:
Originally Posted by Andrew View Post
Őőőőhm, ha feketén szeretnél programokat, az Androidot még törni sem kell (megjegyzem a rootolás az elejétől fogva legális és még csak nem is harcolnak ellene), piratebay-ről annyit töltesz le, amennyit nem szégyellsz
Ez a "root"-olás amúgy olyan, mint a jailbrake? mert akkor mindkettő a "feltörésnek" egyik módja, csak más-más készüléktípushoz... Tehát ugyanott vagyunk!

miért kell rootolni a fizetős részleg eléréséhez, ha utána ingyen is le lehet tölteni akármit?

Quote:
Illetve azt még hozzátenném, hogy az iPhone pofátlanul drága, kifejezetten kis hazánkban Nálunk szimplán sznobság iPhone-t venni - én a Desire-t kevesebb, mint FELE annyiért vettem, mint amennyiért azt tudtam volna venni, és teljesítményben is majdnem utoléri (a 4-t...) (és kedvemre bütykölhetem, muhahaaaa)
Nekem annó HTC Touch Diamond-om volt, amit cseréltem iPhone 3Gs-re. Azóta sem adnám semmilyen telefonért... Legjobban a kezelhetősége, felhasználóbarátsága tetszik (no meg a 32GB ). Nem találkoztam még sehol ilyennel! Elmondhatatlan, ezt kipróbálni kell... Alig érsz hozzá, érzékel. A képernyő fordul, és nem ugrik. Rendkívül praktikus lehetőségek vannak. Pl én mindig elfelejtek minden időpontot, ezért leszedtem Cydiából egy olyan beépülő cuccost, ami a naptárat kirakja a kezdőképernyőre. Fél évre előre ki van írva, hogy mikor mi lesz. Kiszínezve az aznapiakat. Ha nem vagyok elégedett egy funkcióval egyszerűen letöltök hozzá valamit, és kész. iPhone-ra írták az utóbbi idők legtöbb játékát, alkalmazását.

Mondom mindezt úgy, hogy rettenetesen iPhone ellenes voltam (ezért is vettem a Diamond-ot). Aztán egyre jobban megtetszett a csoporttársamé, úgyhogy beruháztam egyre.

A Diamond került 115k-ba. A 3Gs-t 135k-ért vettem. Szóval ha azt nézzük nem volt annyival drágább. Az ikon 200-as csomaggal vettem meg, ami havi 5k-ba kerül, DE van benne 1GB adatforgalom, 200 perc bármilyen hálózatba, és 100 sms T-Mobile hálózatba. Ezt túllépve asszem 35Ft /perc /sms. De ha számottevően túlléped, akkor érdemes nagyobb csomaggal venni, és úgy a készülék is olcsóbb.

Quote:
Szóval úgy vagyok vele, hogy itthon Apple terméket venni... Hááát, akinek van pénze rá, akkor hajrá
a többi apple termékig nem vagyok odáig... még ha lenne pénzem se vennék annyiért macbookot...