View Single Post
Old 02-27-2011, 00:49
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Merengő View Post
én körönként adnám a feladatot, vagy esetleg kérdést tennék fel a sugóból. és pár egységet rúnát esetleg nyersanyagot adnék a helyes válaszért/sikeresen elvégzett feladatért ami olyan játékosnak, aki régóta játszik semmit sem jelentene szinte /nem érné meg miatta csalni/ viszont az újaknak meg csalogató lenne, én biztos belépnék minden körben, és Ati a helyedbe pár jól megfogalmazott mondatot is intéznék a kezdőkhöz, hogy lassan készen állsz a harcra, jó úton haladsz, hogy a profikkal felvedd a versenyt.... vagy esetleg a játékos választhatna, hogy milyen feladatot kérdést szeretne kapni /milyen tipusut/ és akkor lehetne egy magyarázat képekkel, ha erre válaszol miben erősödhet fejlődhet az országod. és ebből is tanulnák a játékot.
szerintem a körönként egy kicsit sűrű, inkább 3-4 körönként. Bár ha megoldható, hogy "halmozódnak" a feladatok, értem én itt hogy ha 5 körig nem lépek be, akkor 5 feladatot meg tudok csinálni akkor tökmindegy. De akkor félő, hogy a kezdő nem fog benézni óránként. Ha nem halmozódnak, akkor meg nem nagyon lehet egymásra épülő feladatokat adni, mert ugye nem fog felkelni éjjel stb...
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote