Quote:
Originally Posted by NewJackCity
én jopár játékost ismerek akik félelfel vegigvitték ezt a játékot
a mániákus tolvajok nagy része megunta hogy 24orában elérhetonek kell lenni és hogy nagy hekin tizedannyit sem lehetett lopni mint alul
aki azt állitja régen más volt nagy hekin az hazudik
nagy hekin mindig nehéz volt a tolisok dolga
nem egy félelfet láttam anno 1000-1500 hekin V-be tekit irni mert ott már nem tudtak lopni a leverés kockázata nélkul
voltam anno 2 tolis szovibe is 5-6éve (egy felef es egy elf tolival)
a B-ben majdnem el is véreztunk a 2 kleptomán miatt
arrol nem beszélve hogy minél foljebb mentunk annál kevesebbet tudtak lopni
es nemegyszer volt hogy aki masodikként lopta az egyetlen megfelelo célpontot mar szinte semmit nem tudott lopni (pedig sokak szerint akkoriban mindenhol kánaán volt)
ott volt a legnehezebb osszehangolni a dolgokat abban a 2tolis szoviben
ahoz hogy a feles vagy az elf támadjon a teljest kellett lesni es ha nem volt kit hiénázni akkor volt hogy fullra ki kellett menniuk ugy hogy az egész szovinek gépnél kellett lennie hogy seregcserével megfelelő mennyiségu támado egységet tudjanak kipréselni magukbol
ilyen aktivitással picit más a kornyezethez alkalmazkodo éplistával szerintem a mai napig életképes bármelyik tolis faj
|
Igazad van, persze, de ez egy profi véleménye. Itt viszont most arról lenne szó, hogy mitől megy el a kezdők kedve a játéktól. Ha már profivá vált, és minderre rájön, akkor már nem kell aggódni, hogy abbahagyja.
Megint egy ötlet: mi lenne, ha a frissen regisztrált országok 200 hekin kezdenének, mint eddig, a leforduló orik meg 300-on? A kezdők nem akadnának rögtön össze a profikkal, csak ha már feljebb jutottak. Addig is többnyire hasonló kezdőkkel kerülnének csak összetűzésbe.