View Single Post
Old 02-24-2011, 23:01
Kubbi Kubbi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Pool View Post
Akkor mennyi legyen a védelmi idő?
1 képzésnyi?
Gondolom, az utána kapott millió sereg majd itt tartja az újakat
Ha olvastad korábban is a topikot, akkor tudnád hogy mire gondoltam
Azt a 3napot tartalommal kellene kitölteni. (feladatok stb...)
Quote:
10k-ból 2k-t egyből? Vicc...
Nyilván arra gondoltam, hogy 10k-ból 12k-t vigyen!
hiányoltad a konkétumokat, de nem azért hogy értelmesen belegondolj, hanem csak hogy beleköthess valamibe. tény hogy a jelenlegi rendszerrel úgy tűnik elfogy a hódító. Gondolom neked se ez a célod, szal nem értem ezt a kategorikus elutasítást bármi ellen. Gondolom sajnálnád ha úgy járna a magyar hód is mint anno a román a német. Gondolom nem ezt a jövőt szánod az orijaidnak.
Quote:
Kevesebb föld? Oké, mondjuk 200-on, de azért 2000-en ne 60 hekit üssek már alulról...
Ezt biztos olvastad valahol. Megmutatod lécc hogy hol?

A korábbi hsz-ből hiányoltad a konkrétumokat. Most kaptál ötleteket, amiket eltúlozva hülyeségnek titulálsz. Nem így kellene egy ötletet megfogni. (amik ráadásul csak brainstorming jelleggel felsorolásra kerültek!)
ha ismered a módszert tudhatnád hogy nem így kell ezekre reagálni

Quote:
Miért baj, ha nem szakad szét pár földelés után a szövid? De állíthatod 0-ra, ha neked úgy jobb...
azért mert 2-3nap alatt a topban van bárki...
korábban várni kellett a többi tagra, nem volt elég ha az ork ütött mint az állat. De ez igaz volt egy szöviharcra is. Ha most egy ork jó helyen van szövi harc alatt, nagyban eldöntheti az egész harc kimenetelét.

Quote:
miért ne tudna gyújtani az elf? hogy nem éri meg? az igaz, de "cserébe" van pár bónusza...
Az óriás tényleg nem tud gyújtani, az nem baj?
Nézd meg mire írtam ezeket. Te kérdezted hogy MÁS szerint mi lehetett a gond. Megkaptad, fogadd el.

Quote:
Az a legnagyobb probléma, hogy nincs vari és toli?
Ki tiltja meg bárkinek is, hogy ne azzal játszon?
Jah, hogy lehet többet kell rá figyelni és nehezebb? értem...
Vagy mert háborúba se legóval mennek az emberek.
Azért nincs senki ezekkel, mert a gyújtás rengés nem veszi fel a versenyt egy értelmes hadissal. (szerintem)