Quote:
Originally Posted by Pool
1. Nem sok a 3 nap védelem, mert nem csak arra lehet használni, hogy punnyadj. Mi használjuk átépülésre, ha ott olcsóbb a nyers, használjuk morálhúzásra, mert a morál nem az igazi, használjuk gömbözésre, hogy tolunk jópár templomot és ha már nem kell átépítjük, használjuk krónikázásra, hogy mennyire aktív a környék, használjuk pihenésre, amikor nem kell állandóan figyelni... Soroljam még?
|
Jelenleg ami elfogadott problémának tűnik (számomra), hogy a kezdők eltűnnek 2nap után.
Az 5. csoport védelmi ideje alatt. Már a legelején.
Ezen kellene változtatni, nem a szintlépéskori védelmen. Az jó úgy ahogy van (szerintem)
Quote:
3. Vmi ötlet, hogy mivel lehetne több vari és toli a játékban, vagy letudtad azzal, hogy kell?
|
csökkenteni a tolvajlásnál a pontkülönbség miatti hatékonyság romlását.
Kicsit ütőképesebbé tenni a tolizást, több tekit vinne el egy lopásra, vagy akármi.
Kevesebb megszerezhető föld, hogy közelebb maradjanak egymáshoz a támadott és támadó orik, kevesebb aranyat fogjon a bank, hogy magasabb hekin is lehessen lopni (nem hinném hogy sokat kéne rontani rajta, de annyit mindenképp lehetne hogy ne 15-20bank fogjon le minden kp-t.
kevesebb nyersi igénye legyen az építkezésnek (most is egy két pusztítás 2-3-400mill kárt képes okozni. (talán ez is visszafogja a szöviharcokat.)
Quote:
Nem azok játszanak orkkal, akik függők, hanem akik tudnak vele játszani...
"Egyrészt túl olcsó a piacon a teki, alapbaka stb (most)." -Ez butaság, ahol most van egyik orim, minden egység 50k, teki is 4k felett...
De van bőven ilyen csoport...
|
Igen, de korábban sok tartalék kellett hozzá. Ma ezt nem mondanám hogy különösebb költséget jelentene 1-2 ork. Szóval hiába volt esetleg sok ember aki tudott orkkal játszani, a kevesebb tartalék is szórta az ork jelentkezőket.
Quote:
4. Ne legyen már országokból szavazás...
Ati szokta írni, hogy azért ne KisPistike döntsön már valamiről, amikor fingja nincs hozzá, legyen egy "előképzettség" a véleményalkotásra...
|
egyet értek
Quote:
"Jópár változtatás rossz irányba vitte a hódot, nem az átlagos játékosok számára lett kedvezőbb, hanem a profiknak." -Ezeket ha lennél kedves leírni, mert szívesen vitatkoznék el Veled, hogy mik is azok? Mert nekem kapásból jut 20-30 olyan eszembe, ami csak segíti a játékot, a kezdőkét meg főleg...
|
1. szerintem a szövi részesedés változtathatósága nagyon meggyorsítja a szövik feljutását
2. az elf nem tud gyújtani
Quote:
Remélem, nem dorongoltam szét az írásod, csak nem igazán látom értelmét a sok üres frázisnak benne. Semmi konkrétumot nem olvastam ki belőle...
|
Szerintem nincs gond az üres fárázisokkal. A problémákat néha elég nehéz megnevezni.