View Single Post
Old 02-24-2011, 22:18
Kubbi Kubbi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Pool View Post
1. Nem sok a 3 nap védelem, mert nem csak arra lehet használni, hogy punnyadj. Mi használjuk átépülésre, ha ott olcsóbb a nyers, használjuk morálhúzásra, mert a morál nem az igazi, használjuk gömbözésre, hogy tolunk jópár templomot és ha már nem kell átépítjük, használjuk krónikázásra, hogy mennyire aktív a környék, használjuk pihenésre, amikor nem kell állandóan figyelni... Soroljam még?
Jelenleg ami elfogadott problémának tűnik (számomra), hogy a kezdők eltűnnek 2nap után.
Az 5. csoport védelmi ideje alatt. Már a legelején.
Ezen kellene változtatni, nem a szintlépéskori védelmen. Az jó úgy ahogy van (szerintem)
Quote:
3. Vmi ötlet, hogy mivel lehetne több vari és toli a játékban, vagy letudtad azzal, hogy kell?
csökkenteni a tolvajlásnál a pontkülönbség miatti hatékonyság romlását.
Kicsit ütőképesebbé tenni a tolizást, több tekit vinne el egy lopásra, vagy akármi.
Kevesebb megszerezhető föld, hogy közelebb maradjanak egymáshoz a támadott és támadó orik, kevesebb aranyat fogjon a bank, hogy magasabb hekin is lehessen lopni (nem hinném hogy sokat kéne rontani rajta, de annyit mindenképp lehetne hogy ne 15-20bank fogjon le minden kp-t.
kevesebb nyersi igénye legyen az építkezésnek (most is egy két pusztítás 2-3-400mill kárt képes okozni. (talán ez is visszafogja a szöviharcokat.)
Quote:
Nem azok játszanak orkkal, akik függők, hanem akik tudnak vele játszani...
"Egyrészt túl olcsó a piacon a teki, alapbaka stb (most)." -Ez butaság, ahol most van egyik orim, minden egység 50k, teki is 4k felett...
De van bőven ilyen csoport...
Igen, de korábban sok tartalék kellett hozzá. Ma ezt nem mondanám hogy különösebb költséget jelentene 1-2 ork. Szóval hiába volt esetleg sok ember aki tudott orkkal játszani, a kevesebb tartalék is szórta az ork jelentkezőket.
Quote:
4. Ne legyen már országokból szavazás...
Ati szokta írni, hogy azért ne KisPistike döntsön már valamiről, amikor fingja nincs hozzá, legyen egy "előképzettség" a véleményalkotásra...
egyet értek
Quote:
"Jópár változtatás rossz irányba vitte a hódot, nem az átlagos játékosok számára lett kedvezőbb, hanem a profiknak." -Ezeket ha lennél kedves leírni, mert szívesen vitatkoznék el Veled, hogy mik is azok? Mert nekem kapásból jut 20-30 olyan eszembe, ami csak segíti a játékot, a kezdőkét meg főleg...
1. szerintem a szövi részesedés változtathatósága nagyon meggyorsítja a szövik feljutását
2. az elf nem tud gyújtani
Quote:
Remélem, nem dorongoltam szét az írásod, csak nem igazán látom értelmét a sok üres frázisnak benne. Semmi konkrétumot nem olvastam ki belőle...
Szerintem nincs gond az üres fárázisokkal. A problémákat néha elég nehéz megnevezni.