View Single Post
Old 02-24-2011, 20:27
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by penge bácsi View Post
Avesz !

Végigolvastam az egész brainstormingot, sztem is voltak benne életképes ötletek, össze is foglaltátok őket jól.......
1. Nem sok a 3 nap védelem, mert nem csak arra lehet használni, hogy punnyadj. Mi használjuk átépülésre, ha ott olcsóbb a nyers, használjuk morálhúzásra, mert a morál nem az igazi, használjuk gömbözésre, hogy tolunk jópár templomot és ha már nem kell átépítjük, használjuk krónikázásra, hogy mennyire aktív a környék, használjuk pihenésre, amikor nem kell állandóan figyelni... Soroljam még? Nekem meg a top sem olyan egyszerű már, mint másoknak és egyre több ilyen ori lesz...
A B-s 2000 kört meg el lehet tölteni tartalmasan is, nem kell rohanni, van másféle harc is, mint a földelés..

2. Kisebb stiklik nélkül, teljesen szabályosan is lehet tartalékot képezni, ha már ilyen régen játszol, kár, hogy stiklizned kell érte...
A piaci árakat meg ne a "hatóság" szabja már meg, hanem a kereslet-kínálat

3. Vmi ötlet, hogy mivel lehetne több vari és toli a játékban, vagy letudtad azzal, hogy kell?
Nem azok játszanak orkkal, akik függők, hanem akik tudnak vele játszani...
"Egyrészt túl olcsó a piacon a teki, alapbaka stb (most)." -Ez butaság, ahol most van egyik orim, minden egység 50k, teki is 4k felett...
De van bőven ilyen csoport...

4. Azzal, hogy belső fórumról egy idő után eltűnnek az írások, nem igazán lehet megbeszélni semmit. Itt minden megmarad (ha Ati nem törli)...
Ne legyen már országokból szavazás...
Ati szokta írni, hogy azért ne KisPistike döntsön már valamiről, amikor fingja nincs hozzá, legyen egy "előképzettség" a véleményalkotásra...
"Jópár változtatás rossz irányba vitte a hódot, nem az átlagos játékosok számára lett kedvezőbb, hanem a profiknak." -Ezeket ha lennél kedves leírni, mert szívesen vitatkoznék el Veled, hogy mik is azok? Mert nekem kapásból jut 20-30 olyan eszembe, ami csak segíti a játékot, a kezdőkét meg főleg...

Remélem, nem dorongoltam szét az írásod, csak nem igazán látom értelmét a sok üres frázisnak benne. Semmi konkrétumot nem olvastam ki belőle...
Reply With Quote