Thread: 1A események
View Single Post
Old 02-22-2011, 20:28
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Dragi View Post
ha elolvastad volna amit Vityu és Bence írtak akkor értenéd hogy rólatok nem voltak meg az éplisták így a 80% barakk úgymond "vakon" ment volna lutrira de mivel a Hanyatlásról megvolt az épek így biztos sereget küldtek ki és így a 80% barakk nem lutrira ment hanem biztosra.

De tényleg én nem értem amit írtak
Én azt írtam, hogy a Totya féle klántámadás-elméletet hanyagolni akartuk:

Quote:
Originally Posted by Kalapácska View Post
A klánozáshoz nincs mindenkinek szüksége 3 perces friss gömbökre és éplistákra sőt még sokszor a faji infó is se fontos ugyanis ha a klán 75-80% barakon meg az szinte bárhova bemegy ha nem full elf a klán .
Amilyen infókra van szükséged az szinte csak a klánonk pontszáma és az irányított klán országainak a pontszáma külön külön ....
Ez alapján ki tudod számolni az összes ráállást mikor kitt kell kirakni menyit földet hoztok kb potokban hova kerül a klán ütés után ....
Ettől több infó nem szükséges ugyanis utána 2 lehetőség marad :
vagy magy telisereggel a klán és elbont aztán bízik a jószerencsében vagy hagy bent némi sereget az esetleges szembejövetelre és kész
Ezek után van 50% esélyed , hogy befér a klán

Én pillanatok allat döntök bármiről nem kell infót gyűjtögetnem hetekig egy témáról , hogy döntésthozzak benne
Neked ez szerintem nem menne ...
És igaz, nekünk nem menne az, hogy infó nélkül menjünk ki. Akiről meg kell infó, arról szerzünk, ha olyan kicsi, hogy nem tudunk, akkor meg nem is olyan érdekes.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post: