Quote:
Originally Posted by Merengő
nem hinném, hogy 3 pannonos országnak meg kéne ijednie tőled (nem tudom te vagy e az illetékes). ha tudni szeretnéd nem Kati figyelt téged és szúrta ki a támadást azt sem tudta, hogy kimentetek, én keltettem fel. ezzel törlesztettem amiért engem hiénázott a dragon klán. szerintem semmi extra nincs benne, bár tényleg jobb ha a távolságot azért megtartjuk  kíváncsian és érdeklődve várom mire mentek ellene nem ratyi országokkal
és amúgy ritka rossz éplistája volt a célszemélynek. de grat a bontáshot 2k ponton múlott 
|
Tőlem egyedül biztos nem kell megijednie 3 pannonos országnak ezt jól látod

Nem mondtam, hogy ő figyelt, ő korábban figyelt térkapukkal gondolom láttátok készül valami és még az is eszetekbe juthatott hátha rátokmegyünk!
De tényleg semmi rossz érzésem nincs a hiénával (persze picit bosszant) de mint korábban írtam én is ezt tettem volna.
Csak Katira picit ki vagyok hegyezve megmondom őszintén mert mikor felfelé ment 2* is bevert. Igaz akkor nem volt 30% barrakom sem de akkor is

Azért írtam meglátjuk kevésbé ratyi orik ellene mire megy, de az is lehet, hogy ez sose fog összejönni
meglátjuk