Thread: 1A események
View Single Post
Old 02-22-2011, 16:27
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Köszi, de hozzászoktattak már ahhoz, hogy nem kell mindent nekem csinálni. Pl teljes mértékben Bence számolt. Aztán jelen volt mindenki, akinek el kellett hagyni a klánt az ütés miatt, ő is ki vette a részét. Egyáltalán nem az én érdemem.
Például, ja. De ott van Papp2 aki az infókat szerezte, Wolfi, Atti akik - nagy szavakkal élve - új felületet adtak a klánnak a kommunikációra, aztán Zacis az önfeláldozó, és név szerint nem említhetem, de az összes törpe akik ide fölegyensúlyoztak, gyűjtögettek hónapokig hogy aztán 1 hét alatt elverjük a vagyont. Meg az összes tag egyenként is, mert pl Janesz a munkahelyére külön laptopot cipelt hogy velünk lehessen. Végül a vezér, aki a fő szerepet vitte, és képes volt a bizonytalan kérdésekben is döntéseket hozni.

És még kinek volt szerepe? Az ellenfeleinknek, akik emelt fővel fogadták csapást.
Sőt még az 1A piacnak is, ami olyan aktív, hogy előtte 1 nap alatt betermelt nekünk vagy 30 mrd kp-t, így helyrehozva a felkészülés apróbb hiányosságát, és így nem kellett halasztani.

Magáról az ütésről nem tudom mi sokat lehetne mondani. Ki lett számolva a 80% barakk, síri nyugalom mutatkozott ráálláskor, aztán durr és bejött.

Last edited by Princ; 02-22-2011 at 16:39..
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Princ For This Useful Post: