View Single Post
Old 02-20-2011, 18:51
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by kisboszi View Post
Mindig elgondolkodom azon, vajon Te nem voltál kezdő? A beírásaidból mindig kiérzem,mennyire lebecsülöd azokat, akik nem tudnak azonnal boldogulni az egyes csoportokban. Talán szerencsés vagy, és a nap 24 órájában gépnél tudsz lenni. Gondoltál már olyan játékosra, aki mondjuk a munkája miatt nem tud napközben gépnél lenni, persze ütni mindig olyankor ütik. Munka után, ha hazaér, azt látja, megint levertek. Mit tud csinálni?
Nem biztos, hogy mindig a tudás hiányzik!
Voltam kezdő, de olyan kezdő, aki képes volt éjjel is felmenni a teleházba (akkor még nem volt netem, sőt gépem sem), mert izgatott, hogy mi van az országommal...
Szóval, én igyekeztem a lehetőségeim szerint játszani is a játékot és így nem is értem azokat, akik elkezdik és azért sírnak, mert pont akkor ütik őket, amikor nincsenek egy ON_LINE játékban...
Nem lebecsülöm a kezdőket, hanem azzal értek egyet, hogy ne akarjon már mindenki kék számokkal rohangálni, amikor G-ben lévő oriktól is olvasok olyan kérdést, hogy a fülem kettéáll....
Aki meg nem tud a munkája miatt játszani, az minden on-line játékban hátrányban van, így ne is törjön nagy babérokra...
De kitartással simán el lehet érni nekik is a számokat, csak sajnos ebből van kevesebb és több a sírásból...
Reply With Quote