Quote:
Originally Posted by Ghosti
En ugyanezt a kerdest mar felvetettem meg a hetvegen egy levelbe a supporthoz. Akkor azt irtatok hogy valtoztassak a felbontason. Mivel a video kartya felbontasa a 1024x768 es ezen nem igen tudok valtoztatni mert akkor egeszen eltol minden mast a gepen igy tagolatlanul marad nalam a menu.
De lenne nekem is kerdesem ezen felul.
Ati, mivel a "betuk" forumon azt irtad hogy sajnos hely hiany miatt nem lehet nagyobbra venni a tanacsadokba az irast es mint latom nagyon sokunknak a menu sem ugy latszik ahogy kellene, miert kerult a menu alulrol az oldalra?Mert ahogy en ezt ertelmezem ez miatt van hogy minden joval kissebb lett.
Masik kerdesem, a menu sorrendje most ugyanaz ami alul volt? Mert szerintem ha igy egymas alatt van valami ertelmesebb sorrendre kellene valtoztatni, de ezt is mar irtam supportra a hetvegen.
|
A sorrend nem ugyanaz, ami alul volt, alul a toldás-foldás miatt már elvesztette az eredeti logikai sorrendjét a menü, hiszen mindenképp 4-es egységekre volt bahatárolva. Most ismét egy egészséges logikai sorrendben vannak a menüpontok, egymás alatt fontossági sorrendben.
Ha nincs tagolva a menü, akkor is logikusan ki tudod találni, hogy hol lehet máshol a tagolás, az egymás alatt levő menüpontok szorosan kapcsolódnak egymáshoz.
Az eddigi szorosan 4-es tagolás most változott, van, ahol csak 3 menüpont van egyben, és van, ahol 6. (Plusz a kettő között a 4 és az 5 is megtalálható.

)