Olvasgatom ezt a fórumot és azon gondolkozom szóljak-e, vagy sem.Ezt a gondolatomat mindenesetre megosztom veletek, a többit még érlelem.
Szóval, szerintem nem biztos , hogy el kell mennünk a vizualitás irányába.Először is én ,és még szerintem sokan mások is azért kezdtem el játszani (igaz pár évvel ezelőtt) mert nem tucat játékról van szó.Én is olyan helyen dolgozom ahol több százan vagyunk együtt, és sokan kérdezték miért fordítom még a szabadidőmet is excel táblákra.Pontosan azért mert itt gondolkodni kell, nem adják a számba, hogy a te orid ilyen színű formájú...etc.Most is van sok fiatal akit nem az állatos, farmos játék fog meg, hanem veszi a fáradtságot és gondolkodik.Nem hiszem , hogy feltétlenül az az oka a játékos csökkenésnek hogy nem látunk ötven törpét bányászni.
Még csak annyit, ha be áll a sorba a hód ez is tucattá vélik, és többen hagynák itt mint amennyien jönnének, és szerintem ezzel vesztene a legtöbbet a játék.
Ez csak a vizualitással kapcsolatos véleményem, a többi tapasztalatból eredő vélemény, hogy miért is hagytam volna abba többször is, de ezt még fórumképessé kell varázsolnom.
Last edited by kistigris; 02-19-2011 at 08:05..
|