Quote:
Originally Posted by Nyírbátor
úgy mondanám h több milliárdnyi okom is van rá, de ez felcserélhető egy gyűjtő névvel is, a pénzzel
ez megnyílvánulhat abban h ugyan van barakkod elégséges mértékben, de pénzed nincs 5 kört odafokozni vagy bontani, nem akarsz koptatni
vagy abban h termelned kell, és nincs se pénzed se barakkod
könnyű ütésre búzdítani vkit akinek annyi pénze sincs h a szemét kitörölje vele
|
A financiális gondokat én nem tudom elfogadni indokként, hisz a pénztelenség mindig csak átmeneti állapot. Tiszta sor.. addig nem indulok el, amíg nincs pénzem. Nem kell szórni vagy koptatni, mintha kötelező lenne. Termelni kell és termelni. Szerinted a többieknek honnan lett vagyonuk?
Más: mostani A-s felmenetelem idején volt egy nagyon kedves hiénám, aki bevert két sereggel, miután egész nap TK-ja volt rám és sasolta, hogy mikor megyek ki. Alám is bontott, levélben is nagyképű volt ("haha, hogy elintéztelek"), szóval kihúzta a gyufát. Pár nappal később határozott revansot vettem rajta, sokkal lejjebb került, mint előtte volt, mire én voltam a szemét, a senkiházi, a csaló, aki a kicsiket bántja. Sűrű pontlistában, rengeteg üthető ori közvetlen közelében miért kell ilyen módszerre fanyalodni? Nem értem..