Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Kubbi, ha nem akarsz véleményt nyilvánítani a fejlesztésben a te dolgod. De akkor asszem ne másokat hibáztass,hogy rossz irányba megy a játék, mert ha te másképpen látod, akkor csakis TE és azok tehetnek róla, akik hasonló véleményen vannak, és nem adnak ennek hangot. Ne felejtsd el azt se,hogy nem szópárbajozni,hanem érvelni kell, és nem kell feltétlenül 10órát vitázni. lehet az az egy érv is amit irsz meggyőzi Atit. mert elsősorban nem a támogatók száma, hanem az érvek számítanak Atinál...
Amúgy pont nem Remy az az ember aki miatt annyira rossz irányba megy a játék... hanem pont a játékot nem,vagy csak részben ismerő fedező matyi A-s elfek egyesült szakszervezete, és főszószóli. Kik mindent megtesznek azért,hogy nehogy játszható legyen az A egy picit kevésbé aktív, nagy ismeretséggel,A-s tapasztalattal nem rendelkező friss fellépőnek... mert minden olyan módositást, ami az inaktív orik segítését, támogatását szolgálná rögtön lehordanak.
|
nyilván van sarkítás abban amit Remynek írtam, mert bunkó módon a vita hevében olyanba kötött bele aki nem is vitázott.
Majd fényezte önmagát hogy milyen szuper ötletei vannak és hogy számoljam össze a megvalósult javaslatait. (minek is?!)
Erre ment a sarkított megfogalmazás Remynek a fejlesztéssel kapcsolatban
mert megint a hátam közepére nem kívánom hogy egy szaros ujjacska miatt cseszem itt az estémet...
Azt hogy miért nem adok ennek hangot már leírtam, gondolom olvastad