02-14-2011, 15:38
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha az MF ork varázslatát könnyítjük, akkor az kihatással van a szövetséges ork varázslatára is!!! Ezt senki ne felejtse el!!! És ez már nem az MF-ek erősítéséről szól, hanem az orkok és gnónok erősítéséről, szövetségi státusztól függetlenül! Biztos erősíteni kell ezt a két fajt?
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem ugyanannyi lenne. Ha eltöröljük a távolbalátásra adott maluszt ezeknél a fajoknál, akkor a 10 fős klánban is el kell törölni.
|
Az elején még volt olyan opció, hogy csak az MF státuszuk számított.... és nem lett volna kihatással a 10 tagos klán távolozására.... Nem tudom ez hogy jutott eszedbe...
Quote:
Originally Posted by Ati
Szerintem országonként 1%, de max a mostani 3%.
Így egy "szövis" egyedülálló országnak is csak 1% lenne, mivel csak egyetlen ország felé menő seregeket kell felmérni.
Egy "félszövinek", ahol ketten vannak, 2% lenne, osszák fel egymás között. Itt nem egy ország felé menő seregeket kell a varázslóknak megkeresni, hanem 2 ország felé menőket, logikus hát a többletkészültség. 
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Igen, főleg az A miatt gondoltam, így ott az egyfős, kétfős klánok is élvezhetnék az előnyeit.
És akár a faji előnyöket még ebből le is lehet vonni, hogy a 2%-ból 1% legyen, és akkor a faji előnyöket se bolygattuk meg vele.
|
|