Quote:
Originally Posted by Ati
Kap is mindenki 2% kedvezményt.
A másik lehetőség szerint a jó varázslók 2%-kal könnyebben varázsolhatnak, a rosszak 3%-kal könnyebben.
Számomra a "rossz varázsló" nem azt jelenti, hogy több kedvezményt kap, és mostantól mégkönnyebben varázsolhat olyan varázslatokat, amiket még a "jó varázsló" sem varázsolhat annyival könnyebben.
|
de pont a "rossz varázsló" fajok a hadisabbak, nekik kell (gyakrabban) kv előtt is távolt nézni, mielőtt kimennek a sereggel... arról nem is beszélve, hogy ha nagy hekiről beszélünk, és kevés varázslóról, akkor ez nem is mindig sikerül elsőre... ezért körönként akár 5-6 távol is lehet belőle
ezért lenne jó, hogy ez a létfontosságú varázslat olcsó legyen, a többi varázslatra úgy is el fogja verni a készülijét, ha még kíváncsi egy teljesre, szövifelmérésre, szövetségi történetre, stb.
Ez talán picit szélsőséges példa, de amikor egyfős klánba voltam volt olyan, hogy ezért nem mentem ki támadni, mert egyszerűen nem volt készülim, hogy biztonsággal távolozhassak, vérszomjra + szükség szerint védelemre is fussa. Ráadásul hogy a távolt 24 órában egyedül csináltam...
Több fejlesztésnél, javaslatnál volt az, hogy ha megnövelünk valamit, akkor ez és ez a faj sokkal jobban jár, mint a többi faj... itt nem érzem, hogy így lenne. A távolozás egy létfontosságú, ámde alapvető információt ad. Attól, hogy az orkok, és a gnómok 1%kal "nagyobb" kedvezményhez jutnak MF mivoltukból még nem fognak nagyobbat védeni, nem fognak erősebben támadni, mint a többi faj. Míg a többi faj a régi távol mellett varázsol x db varázslatot, addig a maluszosok az 1%-os távollal sem fogják megközelíteni azt a varázslatmennyiséget, az eredményességről nem is beszélve. Az 1%-os távollal körönként pár százalékkal több fog jutni mind a "jó varázslókank", mind a maluszosoknak, amiből a "jó varázslók" még többet varázsolnak, a maluszosok meg örülnek annak a kevésnek, ami pluszba jutott...