Quote:
Originally Posted by Merengő
ki dobált téged sárral? meg ki keverte a szart? egyszerűen tény lett közölve. de tudom a lámák sosem csalnak azért volt az is, amikor rámentünk az egyik nem mnt-s klánotokra a másik 1 körre rá bontotta az mnt-t. meg hogy semmi köze egymáshoz a két klánnak.. elég csak klánfelmérést végezni pár tagotokon és máris kiderül mennyire különállóak a klánok. és ha már felhoztad ezt az "uszító" dolgot a pannonból akkot is mindenki azt írta tőlünk, hogy ha lesz valamiféle harc azt csakis tisztán jksz nélkül játszuk le még éplistát sem cserélve. de ti erre azt mondtátok, hogy nektek így nem jó, nem tudjátok így megoldani.. és ekkor lépett közbe Serg hogy akkor menjetek a büdös francba.
|
Én arról nem tudok semmit, csak arra lettem figyelmes,hogy bomlott nálunk 2 mnt, amin nagyon meglepödtem. és az oka pedig az volt,hogy ti állitottatok 1-2 valótlan dolgot. akkor kb már fél éve teljesen inaktív voltam a klán életében, nem tudom mit beszéltetek azt hiszem mostmár ezt az utókor is bizonyitotta,hogy nem így lett. én akkor leakartam fordulni, mert volt B-ben orim és 0-ról újrakezdeni, a lámákon kivül. de abban a helyzetben már nem hagyom őket szarban 3év után,akkor megmondtam hogy amig nem vernek a min hekim alá, addig kitartok melettük. Nem tudom,hogy te beszéltél-e akkor a Lámákkal, vagy mennyi közöd volt ehez, így nem is vádoltam senkit sem névvel, mert tényleg nem tudom kitől jöttek ezek a dolgok,hogy kik beszélgettek a 2klán között.