Csináltam egy kis klánt ami egy ütőgép volt

Mivel én alapítottam az én "gyerekkem" és igen mennek át oda orijaink ütni ahogyan már 4-5 ori fel is lett ütve oda ahova szeretük volna és most is van ott ori a nagyklánból ....
Volt egy kisebb csetepaténk egy másik klánnal akinek felajánlottam , hogy ha van kedvük klánozni velünk akkor lépjenek be hozzánk ... mert érdemesnek tartottam rá őket

Azóta a sikeres klánozás érdekében orik jönnek mennek ki be .....
Hangsúlyozom nincs közös célpontunk !!!!
Megbeszélnek a fiúk velem taktikákat mikor éppen mit lehet érdemes csinálni vagy mit fog az éppen aktuális célpont tenni esetlegesen ....
Ha egy kicsit személyeskedhetek akkor elmondom , hogy pl Inczinekvel aki miatt anno egy igen nagy klánütsét kaptunk és én egy másodperc alatt x -eltem ki a klánból mert nem csinált meg egy távolt ... a mai napig is segítek neki anarhos harcai közben ha éppen megkeres , hogy oldjon meg egy adott helyzetett ... akkor simán átnézem a dolgait és ha menthető a helyzet akkor próbálja a tanácsaim alapján menteni
Arról én tehetek , hogy vannak emberek akik adnak a véleményemre és megkeresnek ha esetleg valami taktikai tanácsra van szükségük

Arról viszont ha ezeket a sorokat olvasod és senki nem keres meg hasonló dolgokkal csak te tehetsz aki hisztizik

Részletezhetném , hogy nincs olyan ember akinek számít a véleményed vagy nem tudsz érdemi tanácsot adni de fölösleges

ucsó sorokat meg akinek nem inge ne vegye magára
ui: én a csopiban szeretek harcolni nem a fórumon