View Single Post
Old 02-11-2011, 13:39
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Az 1 perces párbajok az én fantáziámon kívül másokét úgy látom nem nagyon fogták meg... Kihúzva.

Legyen-e játékon belüli nyeremény? Én megmondom őszintén, hogy nem szeretem, ha vannak. Túl nagy a szabálytalan játék esélye, és ezáltal egy egészen más réteget vonzana zerintem, akik mellett a játék élvezetéért játszók kedve nem biztos, hogy ugyanolyan maradna. Ettől függetlenül egyelőre nyitott kérdés, jöhetnek az ezzel kapcsolatos vélemények.

Legyen-e néhány kihagyható hónap, és ha igen, akkor mennyi? A felét én soknak tartom. Ha 9 hónapra elhúzzuk, akkor én max 1-2 hónapot tennék "kihagyhatóra", vagyis a végeredmény szempontjából a legjobb 7 (vagy 8) hónap eredménye számítana. Ezzel egy picit a Pool-féle pontozás is képbe jön, igaz nem havi, hanem éves szinten. Vélemények? Én személy szerint maradnék annál, hogy minden hónap számítson.

Kevesebb, vagy több párbaj a hónap során? Azzal mindenki egyetértett, hogy legyen teljes hónapra széthúzva a forduló, ne legyenek az utolsó hetek pihenők. A nyitott kérdés az, hogy heti 1 párbaj legyen, amire mindenki megpróbál úgy szervezni, hogy el tudjon jönni, vagy heti 2 párbaj legyen, ami szétszórja a mezőnyt, párbajonként kevesebb elérhető potot adva, de egyben nagyobb esélyt is nyújtva arra, hogy legyen mindenkinek (máskor) megfelelő időpont.

És persze én ezt egyértelműnek vettem, de maradjon-e a 9 forduló? Szerintem ha már éves párbaj, akkor persze.