View Single Post
Old 02-10-2011, 15:16
Tuvalu (#3490) Tuvalu (#3490) is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Egy játékost EGY országgal szeretnénk , nem 862-vel, amit az ilyen nyeremények generálnak.
Most komolyan mi a gond avval, ha 862 országgal jön? A 2 vagy az 1 perces fordulókban fog egyszerre 2 országgal játszani? Vagy hivja a haverját, hogy adjon földet? Öööö, úgy tudom, hogy már idén is késhegyre menő viták voltak ugyanilyen kérdésekben 3-4 játékos esetén, sőt a töltelékországnak kikiáltott országok nem is számítottak a pontba. Úgyhogy a probléma ugyanúgy megvolt.

Ha meg hívja a haverját, hogy tényleg játsszon akkor is csak több játékos lesz, ami jó. Ha csalva együttműködnek, az persze nem jó, de földleadás stb, nagyobb csalási lehetőségek jól látszanak, büntethetők.

Ha viszont választani kell, hogy egy párbajon 4en legyenek, vagy 20an, akkor számomra egyértelmű a válasz, még akkor is, ha csak a nyeremény vonzza őket.

Nyilvánvaló, hogy a tavalyi, tavalyelőtti banda nem a nyereményért játszik (illetve én a kupáért, szóval én kivétel vagyok ), de ha nyereménnyel lehet résztvevőket fogni, akkor szerintem megéri.

De félre ne érts, én most itt csak érveket gyűjtök az ötletem mellett, természetesen elfogadom az ellenérveidet is, meg azt is elfogadom, hogy ha szerintem nekem van igazam, akkor is te döntesz a kérdésben.
Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to Tuvalu (#3490) For This Useful Post:
Sponsored Links