View Single Post
Old 02-10-2011, 12:31
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Erail View Post
Na, remek...írhatom le újra...
Szóval sziasztok,
Heads up játékom fejlesztésére kártyapartnert keresek, mivel fejlesztésről van szó így play money.
motto (amit egyébként cash game-ben soha nem írnék le): Halak és atm-ek kíméljenek.
u.i. Sajnos 226 lejátszott 10 fős sng alatt kiderült, hogy bár 48%-ban itm-be érek csak 22%-ban vagyok első, ezen szeretnék javítani.
Quote:
Originally Posted by Princ View Post
Szia, miért nem jelentkezel Poolnál vmelyik társaságba? Biztos játszunk olyat is amit te mondasz, csak nem tudunk róla. :P
Quote:
Originally Posted by Erail View Post
Akarja a fene elverni az összegürizett pókeres pénzemet, nem azt írtam, hogy fél profi játékos vagyok, hanem, hogy kártyapartnert keresek play money asztalokra lehetőleg a már leírt kritériumokkal, mivel hátha van olyan játékos akit érdekelne a dolog.
A javaslatot azért köszönöm, de a ps-en 100-200$ még fényévekre van nekem.
Arra megkérhetlek, hogy a klubban csinálsz 1 db 2 fős play money asztalt, előre is köszönöm.
Rosszabb helyen nem is kereshetnel magadnak partnert. Ez a poker klub 95%-ban ilyen jatekosokbol all, akiket kizartal. Ergo Princ javaslatat semmikepp nem tudnam javasolni.

Amikor a "miert tartottad" kerdesre ilyen valaszokat kapsz, hogy
- "hiszen kezben parom volt" (pl 33 kezben TTJ flopon),
- "csak egy lap kellett a soromhoz turn utan (lyukas sor)
- szinhuzom volt (3 szinu flopon?!)

akkor elgondolkodsz, erdemes-e itt cibalni az idegrendszered. Jah, es persze elso esetben leesik meg 2 db 3-as, masodikban leesik az a 10-es riveren, es harmadikban pedig meg ket pikk.

A 2 fos cash game asztal nem feltetlen jo heads up szimulacio a vakok nem emelkedese miatt.

Ps: a calling stationokkel semmi baj, ha nincs mákjuk. (de van! :P)

Amugy sngk helyett en vmi alacsony tetes cash gamet ajanlanek, egy jobb leosztas alatt megvan, ami az sngben jo jatekkal is minimum felora.