Quote:
Originally Posted by Tuvalu (#3490)
Ne 10 hónap pontjából adódjon a végső pontszám. az a minimum, hogy ebből 7 vagy 8 hónap pontja számítson csak a végén, de lehet hogy még jobb lenne, ha 2 hónapot értékelnénk egyben, és akkor az 5 ilyen 2 hónaposból számítana 4 a végén. Az hogy egy-egy 2 hónapos pakk pontja miből jönne össze, az megint más kérdés.
|
Vélemények? Legyen olyan hónap, ami "kihagyható"? Mert nyaralsz, mert vizsgára készülsz, mert házat kell építeni, mert rosszul teljesítettél stb.
A 2 hónap egyben számítása nekem soknak tűnik, de szinte bármiről meggyőzhető vagyok. Most úgy érzem, hogy ha minden héten lesz 2 párbaj, akkor az havi 8-10 párbajlehetőség, bízom benne, hogy mindenki fog találni olyan időpontot ezek között, ami jó neki. Ha 2 hónap van egyben, akkor az azt jelenti, hogy elég minden kb huszadik párbajon maximum pontot szerezni.
És persze ha a 10 hónapot (9+1) nagyon hosszúnak érzitek, ezen is lehet csökkenteni. Nekem szimpatikus az egész éves elhúzás, hiszen ez adja igazán az ÉV játékosa címet (ki is szoktam akadni azokon a "versenyeken", amiken január 3-án eldől ki az év legjobbja

), és elég sokáig ad bekapcsolódási lehetőséget us mindenki számára. Azoknak is, akik esetleg nem a tényleges párbajsorozat megnyerését tűzték ki célul, csak szeretnének egy párat játszani.