Quote:
Originally Posted by Ati
Kezd ez alakulni.
No akkor most itt tartunk:
- rövidebb fordulók (max 3 óra)
- indulás különböző országfelépítésekkel
- gyorsabb körváltások (?)
- nincs kieséses rendszer
- mégtöbb párbaj per forduló (pl heti 2 minden héten)
- a pontozást ne bolygassuk
A "mégtöbb párbaj per forduló" jól hangzik, de előidézheti azt, hogy széthúzódik amezőny, és az egyes párbajokon mégkevesebben vesznek részt. Alternatíva, hogy nincs mégtöbb párbaj, de elhúzzuk egész hónapra azzal, hogy csak heti egy van. Ennek a hátulütője pedig az, hogy nehezebb lesz olyan időpontot találni, ami a többségnek jó.
A "gyorsabb körváltások" javaslat eléggé leredukálódott, és már csak 2 percről volt szó. Gondoljatok bele az 1 percbe! Egy eddig 3 órás párbajt egy óra alatt végig lehet játszani! Egy eddig 6 óás párbaj izgalmait 2 óra alatt át lehet élni, és még fokozott izgalmakat is ad a gyorsaság miatt! 
|
1OK
2OK
3 Maradjanak 3 percesek, de mondjuk 1 forduló legyen 2 perces, 1 meg 1 perces. Ha tényleg az van, hogy ez egyeseknek kedvez, másoknak meg nem, akkor se ezen fog múlni a végső győzelem.
4OK (bár elfelejteni látszotok, hogy hacsak nem sikerül valami extra pontozást kitalálni, akkor a játékosok maguktól fognak elmaradozni, ami ugyanaz, mint a kiesés)
5 Erre megint azt mondom, hogy ti tudjátok. Nekem baromi sok volt már tavaly is a párbajozás. Mondom ezt úgy, hogy sok hónapban tényleg egyszer indultam csak. Leginkább emiatt gondolkozom azon, hogy idén kihagyom. Persze az alapból jó, hogy nem lesz 4 meg 5 órás párbaj, de ez messze nem elég. Amit még gondolok az az, hogy
6 Ne 10 hónap pontjából adódjon a végső pontszám. az a minimum, hogy ebből 7 vagy 8 hónap pontja számítson csak a végén, de lehet hogy még jobb lenne, ha 2 hónapot értékelnénk egyben, és akkor az 5 ilyen 2 hónaposból számítana 4 a végén. Az hogy egy-egy 2 hónapos pakk pontja miből jönne össze, az megint más kérdés.
Mindenesetre mégegyszer mondom, hogy elég nagy eséllyel nem veszek részt idén a mókában. Úgyhogy nem azért írtam le, amit, hogy én ezt szeretném, hanem inkább azért, hogy ötleteket adjak, hogy esetleg a többieknek hogy lehetne jó.