Thread: 1A események
View Single Post
Old 02-04-2011, 17:37
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Kalapácska View Post
Szimplán megköszöntem a klánnak a csapatmunkáját .......
Igen nekünk sikerült az ami keveseknek és erre büszke vagyok
Lássák az alsóbb csopikban , hogy ilyet is lehet és így is lehet haladni ha kellő motiváció van ....
Ez nem sikerülhet mindenkinek én tisztában vagyok vele

Viszont szájkaratékáknak, he nem a szájuk járna talán menne nekik is ... talán ...

Totya
Szép-szép, aláírom. Viszont ha a "szájkaratékáknak", ahogy hívod őket, akorra országaik vannak, hogy nem feltétlenül egyszerű már taláni olyan szövetséget, amire megéri kimenni a méretkülönbség miatt. Ha találnak, akkor is 1-2 ütés, és vége. Ti kis országokkal kezdtétek el. Gyakorlatilag kizárólag csak abból állt a célpontkeresés, hogy mekkora %-ban elf az adott klán.
Ha pl tőlünk kiválna pár ország, akkor az első lépés az lenne, hogy mekkora országok vannak az adott klánban, mekkora a klánvédelmük, tehát nykkora arányban elfek, majd ha ezek jók, akkor megnézni, hogy esetleg van-e utánuk még célpont, vagy egy ütés az egész, és a földleadás miatt majdnem felesleges kimenni.

Hidd el, lehet volna még mit tanulni akár tőlünk is, attól, hogy nem tudjuk nagyon mutogatni. (na meg amíg 1kör alatt kidobálható a klán 90%-a addig nem is feltétlen éri meg egy kidobálásos klántámadás.)
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post: