Quote:
Originally Posted by BimmBimm
Nekem valahogy nem sikerül megszeretni, a win7-et.
Ami a legidegesítőbb: nem tudja megjegyezni a samba-s meghajtók jelszavát. Hiába nyomom meg hogy jegyezze meg. Nem. Mert bunkó. Írjam be minden indításnál...
Aztán a tálca rendszeresen kiakad, ottfelejtődik az a szín, ami akkor jelentkezik, ha odahúzom az egeret. Rohadt idegesítő, mert azt hiszem esemény van. Ekkor explorer.exe leállít, újra elindít, és nini, jó lett.
8 kattintás mire megtudom, hogy mi az IP címem. Vagy én csinálok valamit rosszul, vagy nem tudom, de ez így agyhalál. Xp-n 2 katt volt.
Az internet legsötétebb bugyraiból kellett vadásznom hangkártya driver-t amivel hajlandó volt végre 5.1-ben megszólalni a cucc... Mert a szabványos elvileg win7-re kitalált cucc nem volt jó.
Néha kiakad a start menü. Nem mintha sűrűn használnám, de hogy mindent kiürít onnan, és csak pislog mikor lenyitom, azért gáz.
A teljes linuxra átállásom nem lehetséges, és mivel ez a "csodálatos" Win7 is pont annyiba kerül mint egy linux (jogtisztán kerül annyiba) így gondoltam miért ne? Hát még pár kékhalál csak úgy poénból és szétcsapom...
|
nálam ilyenek sosem voltak. Elejétől fogva stabil és gyors. Minden drivert meg is talált nekem, nem nekem kellett keresnem.
Egy betegsége volt eddig, de azt már vagy 2 hónapja kinőtte mert nem fordult elő. Mégpedig az, hogy elment a hang

és ha újraindítottad a gépet, vagy felhasználót váltottál, akkor újra jó lett.