View Single Post
Old 02-01-2011, 12:58
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Ezt kifejtened? (ugyanis flop elott kb penzfeldobas, flop utan meg nut...)

(najo, nem teljesen penzfeldobas, kb 56% lehet a qq-nak)
Hogy ti milyen hülyeségeken össze tudtok kapni... (Remyt nem ehhez a mondathoz idézem)

Négyen ültünk az asztalnál, 150/300-as vakok mellett első beszélőként 1200-ig hívtam egy kétszínű AK-val. Bence dealer gombról megadott, a kis és nagyvak dobott. Nálam az első licitkör előtt 4540 zseton, Bencénél 7835.

Bencét én eddig egy eléggé passzív, ritkán blöffölő, sokszor túlontúl óvatos játékosnak láttam. Ennek ellenére a Q 7 Q flopon tovább erőlködtem, úgyhogy lehívtam a pot felét (1505). Bence csak megadott. Ekkor már tudtam, hogy bukott a parti (bár két dámára nem gondoltam, csak egyre), de tekintettel arra, hogy már csak 1835 zsöcim maradt, a csodában bízva a turn után betoltam azt is. Ha jól emlékszem, ezen a versenyen 3 perces vakváltások voltak, úgyhogy az akkor éppen hatszoros nagyvaknyi chipemmel nem húztam volna sokáig amúgy sem.

Bence ügyesen csinálta, hogy várt a flop utáni hívás megadása előtt, hiszen nem tudhatta, hogy rage quit-en vagyok, és ha törik, ha szakad, all in-ig viszem a partit.

Remélem, így már teljes a kép. Bence jól csinálta, amit csinált, a történetben én voltam a hülye.

P.s.: ahogy nézem, Pool elfogadta a jelentkezésem a versenyre, úgyhogy tessék elkezdeni rettegni!

"Végre úgy érzed: tornádó vagy, hurrikán. Így lettél kispolgárból huligán..." Fröccsöntő

"Minden rendetlenség, még meg nem értett rend, a részleges rossz, általános jót jelent, s bármit mondjon is a gőgös értelem, minden jó ahogy van, ez alaptételem." A.Pope
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to BeeLord For This Useful Post: