Pillanatig azt hittem az A-s események topicban vagyok, de basszus itt ne szájkaratéjozzatok

egy szórakoztató játékban unalom üzésre létrehozott játékon veszekedni... áhh nah mind1

Remy sajnálom hogy te nem indulsz. Meg sajnálom,hogy páran felhúzzák így magukat rajta.
de azt hiszem ezt nem úgy kéne felfogni mint amikor leülsz rendesen pókerezni, hanem amikor pár haverral leülsz játszani mondjuk 10-en amiből 5-nek a szabályokhoz is alig van köze. Jókat röhögtök ilyenkor és szórakoztok, vagy idegbajt kaptok a megadások miatt??? szitkozodtok, ha egy mindenre megadó riverbetyár zöldfülü nyer??? remélem nem

nah kb úgy kellene ezt felfogni a klubbot és a versenyt

nem pénzért megy, hanem a szórakozásért. Aki ezt is tudja élvezni az játszon. Aki nem, az ne játszon, de ne is kezdje szidni ezt. a verseny pontozást sem kell túl bonyolitani, mert nem egy wsop verseny,csak haveri szórakozás. Sajnálom, hogy páran ezt nem így gondolták,vagy nagyon beleloholták magukat, és többet vártak.
Pool sztem simán csak tojd le azokat akiknek ez nem tetszik. Aki játszik annak megfelel, aki nem annak meg tökmind1 mit csinálunk