View Single Post
Old 01-30-2011, 21:05
Zoli's Avatar
Zoli Zoli is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Na ha már itt vagyok, és mindenki ötletel, beszállok én is
Arra a problémára vonatkozóan, amit Gee is kifejtett, hogy sokszor különösebb ok nélkül támadják a feleseket, (esetleg varival is) fejembe szökött egy kósza szikra:

Általában az ártásokat a toli egy térkapu felderítés után kapja az ellentől, akit esetleg felmért, vagy majd akar, egyéb lopási szándéka nem volt, de mint tudjuk a TK 10 körig nyitva van.

Az én ötletem az lenne, hogy tudjanak a félelf varázslók egy olyan térkaput létrehozni (mégegy spec-vari esetleg), amelyik csak egy körig tart nyitva, ellenben csak információszerző tolvajakciók valósíthatók meg általa.

ha jókor derít az ellen, még mindig lebukhatna a toli, az áldozat szemében semmi különbség nem lenne a két TK között, így azt még mindig nyugodtan lehetne fenyegetésként érzékelni, mégha valójában közvetlen veszélyt nem is jelentene.
Így a feleses szövik akár lépéselőnybe is kerülhetnének egy másik szövivel szemben, mivel azok nem, vagy csak kisebb eséllyel tudnák meg, hogy felmérték őket.
A szövetségeseknek ez a TK nem jelentene átmászási lehetőséget, ugyanakkor visszafele hagyományos TK-ként működne, tehát az ellen át tudna menni a feleshez, ha befér.

A többi szám változatlan maradna, tehát a feles ezen a TK-n keresztül is ugyanúgy bebukna, ha nincs elég tolija, mint a hagyományoson.

Ezzel a módosítással esetleg csökkenthetőek lennének a "Nem hinném, hogy kedvességből nyitottál rám TK-t" című felesek elleni atrocitások, és egy szövetségnek is hasznosabb tagja lehetne a suttyomban történő felmérésével.

azt hiszem nem hagytam ki semmit

Ecto
Reply With Quote
Sponsored Links